El Juvenil D va estrènyer la sortida de pilota del rival amb una pressió alta. A través de robatoris i contraatacs la Grama va generar molt perill.

El marcador de 0-2 va poder haver estat fins i tot major. El CF Bonanova va tenir dues ocasions clares amb un mà a mà i una pilota al travesser.

Per la seva banda la Grama va tenir cinc ocasions molt clares al primer temps i en el segon van tenir fins a vuit bones. A la mitja part van marxar amb avantatge de 0-2.

El Juvenil D va estar molt sòlid, sense veure’s superat en cap moment, i va aconseguir sumar després de la derrota de la primera jornada.


El Juvenil D apretó la salida de balón del rival con una presión alta. A través de robos y contraataques la Grama generó mucho peligro.

El marcador de 0-2 pudo haber sido incluso mayor. Bonanova tuvo dos ocasiones claras con un mano a mano y un balón al larguero.

Por su parte la Grama tuvo cinco ocasiones muy claras en el primer tiempo y en el segundo tuvieron hasta ocho buenas. Al descanso se marcharon con ventaja de 0-2.

El Juvenil D estuvo muy sólido, sin verse superado en ningún momento, y consiguió sumar tras la derrota de la primera jornada.

Por admin