La pretemporada del primer equip comença la propera setmana

L’equip dirigit per Dani Andreu començarà la pretemporada el proper dijous 4 d’agost. Els jugadors que continuen i les cares noves de la plantilla tindran per davant un estiu molt dur per arribar en plenes condicions a una temporada de lliga exigent, ja que l’objectiu no és altre que aconseguir l’Ascens a Primera Catalana.

Durant el mes d’agost jugaran un total de 7 partits amistosos, davant rivals de molta qualitat:

13/08 – Municipal Can Rosés – 20h. UE RUBÍ —> La temporada passada van baixar de Tercera Divisió a Primera Catalana, un dels favorits a l’ascens de categoria per història i per plantilla.

14/08 – Nou Municipal de Santa Coloma – 20h. CE MANRESA –> Un altre rival complicat, porta diverses temporades lluitant per aconseguir l’ascens a Tercera Divisió.

18/08 – Municipal Les Fontetes – 20:30h. FC CERDANYOLA DEL VALLÈS –> L’any passat a Tercera Divisió van acabar en una gran vuitena posició.

20/08 – Municipal Sant Quirze del Vallès – 19:30h. FC SANT QUIRZE –> Equip de Segona Catalana, van estar a la zona alta durant gran part del campionat i van finalitzar en la quarta plaça.

21/08 – Nou Municipal de Santa Coloma – 19h. FC MARTINENC –> Aquest club històric va lluitar la temporada passada per aconseguir accedir a la promoció d’ascens a Tercera, finalment van acabar cinquens.

27/08 – Nou Municipal de Santa Coloma – 20h. – CP SAN CRISTÓBAL –> Una brillant temporada del club de Terrassa els va donar el campionat de lliga i ascens a Primera Catalana.

28/08 – Municipal d’Alella – 12h. – CF ALELLA –> Serà el rival més feble, club que la campanya anterior jugava al mateix grup que la Fundació. Després d’acabar la lliga en última posició l’Alella es prepara per intentar tornar a Tercera Catalana.

pretemporada1617

El equipo dirigido por Dani Andreu comenzará la pretemporada el próximo jueves 4 de agosto. Los jugadores que continúan y las caras nuevas de la plantilla tendrán por delante un verano muy duro para llegar en plenas condiciones a una temporada de liga exigente, pues el objetivo no es otro que conseguir el Ascenso a Primera Catalana.

Durante el mes de agosto jugarán un total de 7 partidos amistosos, ante rivales de mucha calidad:

13/08 – Municipal Can Rosés – 20h. UE RUBÍ –> La temporada pasada descendieron de Tercera División a Primera Catalana, uno de los favoritos al ascenso de categoría por historia y por plantilla.

14/08 – Nou Municipal de Santa Coloma – 20h. CE MANRESA –> Otro rival complicado, lleva varias temporadas luchando por conseguir el ascenso a Tercera División.

18/08 – Municipal Les Fontetes – 20:30h. FC CERDANYOLA DEL VALLÈS –> El año pasado en Tercera División acabaron en una gran octava posición.

20/08 – Municipal Sant Quirze del Vallès – 19:30h. FC SANT QUIRZE –> Equipo de Segunda Catalana, estuvieron en la zona alta durante gran parte del campeonato y finalizaron en la cuarta plaza.

21/08 – Nou Municipal de Santa Coloma – 19h. FC MARTINENC –> Este club histórico luchó hasta el final la temporada pasada por conseguir acceder a la promoción de ascenso a Tercera, finalmente acabaron quintos.

27/08 – Nou Municipal de Santa Coloma – 20h. – CP SAN CRISTÓBAL –> Una brillante temporada del club de Terrassa les dio el campeonato de liga y ascenso a Primera Catalana.

28/08 – Municipal d’Alella – 12h. – CF ALELLA –> Será el rival más débil, club que la campaña anterior jugaba en el mismo grupo que la Fundació. Tras terminar la liga en última posición el Alella se prepara para intentar regresar a Tercera Catalana.