La Grama no falla abans del carnaval

La Fundació Esportiva Grama va sumar una important victòria per 2-0 davant el CE Júpiter. Tres punts molt valuosos abans de l’aturada de la propera setmana, els colomencs es queden amb 6 punts d’avantatge sobre un CE Manresa que jugarà el partit ajornat aquell cap de setmana.

Tan sols havien passat cinc minuts des del xiulet inicial i els dos porters ja havien hagut d’intervenir, primer va ser el visitant per evitar un gol de Martí Tapia amb un centre-xut i després Texeira amb una gran aturada. Després d’un inici frenètic arribaria la calma a la gespa amb joc molt dividit i poques ocasions.

Abans d’arribar a la mitja hora de joc, en el 26, una gran jugada d’Omar la finalitzaria Cristóbal amb un xut amb l’esquerra que es colaria per l’escaire. Amb avantatge al marcador els colomencs es van fer amb el control del joc, tocant molt i buscant amb calma el segon.

En els últims minuts de la primera meitat el Júpiter va apretar a la recerca de l’empat i la Grama va tenir el 2-0. Lolo des de la frontal va topar amb el porter i Cristóbal va enviar als núvols el rebuig. A la represa els de la Verneda van sortir a per l’empat i estavellant-se amb el travesser en els primers segons de la segona meitat.

El Júpiter es va fer amb el control del xoc, mentre la Grama es va defensar ordenadament sortint al contraatac. Al minut 55 arribaria el gol de la sentència, Omar obriria el camí amb una gran passada a Buba, aquest es va introduir dins l’àrea i va assistir a Omar qui va xutar i un jugador visitant en l’intent d’evitar el gol va desviar la pilota dins de la seva pròpia porteria.

Minuts més tard Buba va tenir el tercer però el pal es va interposar en el seu camí i en la següent jugada era el Júpiter qui s’estavellaria amb el pal. Fins al final partit obert sense dominador clar i amb alternatives, els visitants van poder haver entrat de nou en el xoc però es van estavellar amb una gran parada de Texeira. Finalment el 2-0 no es va moure i la FE Grama no va fallar a casa.

ACTA DEL PARTIT

CLASSIFICACIÓ

La Fundació Esportiva Grama sumó una importante victoria por 2-0 ante el CE Júpiter. Tres puntos muy valiosos antes del parón de la próxima semana, los colomenses se quedan con 6 puntos de ventaja sobre un CE Manresa que jugará el partido aplazado ese fin de semana.

Tan solo habían pasado cinco minutos desde el pitido inicial y los dos porteros ya habían tenido que intervenir, primero fue el visitante para evitar un gol de Martí Tapia con un centro-chut y después Texeira con una gran parada. Tras un inicio frenético llegaría la calma al césped con juego muy dividido y pocas ocasiones.

Antes de llegar a la media hora de juego, en el 26, una gran jugada de Omar la finalizaría Cristóbal con un zurdazo que se colaría por la escuadra. Con ventaja en el marcador los colomenses se hicieron con el control del juego, tocando mucho y buscando con calma el segundo.

En los últimos minutos de la primera mitad el Júpiter apretó en busca del empate y la Grama tuvo el 2-0. Lolo desde la frontal se topó con el portero y Cristóbal envió a las nubes el rechace. En la reanudación los de la Verneda salieron a por el empate y estrellándose en el larguero en los primeros segundos de la segunda mitad.

El Júpiter se hizo con el control del choque, mientras la Grama se defendió ordenadamente saliendo al contraataque. En el minuto 55 llegaría el gol de la sentencia, Omar abriría el camino con un gran pase a Buba, esté se introdujo dentro del área y asistió a Omar quien chutó y un jugador visitante en el intento de evitar el gol desvió el balón dentro de su propia portería.

Minutos más tarde Buba tuvo el tercero pero el palo se interpuso en su camino y en la siguiente jugada era el Júpiter quien se estrellaría con el palo. Hasta el final partido abierto sin dominador claro y con alternativas, los visitantes pudieron haber entrado de nuevo en el choque pero se estrellaron con un paradón de Texeira. Finalmente el 2-0 no se movió y la FE Grama no falló en casa.