La fusta va frenar a un gran Juvenil A

Aprofitant el festiu del 12 d’octubre el Juvenil A va jugar contra el Girona FC  ‘C’ a la jornada 5 del Grup 4 de Preferent. La Fundació Esportiva Grama va caure derrotada per 2-1.

Partit molt igualat en què l’equip de Luis Maria Hernando va fer un gran esforç i en el qual la fortuna no els va acompanyar en el resultat. A la primera part es van posar per davant amb un gol de cap d’Álex Campos. El travesser no va deixar a la Grama ampliar l’avantatge abans del descans.

A la represa arribaria l’empat del Girona a la sortida d’un servei de córner. Novament el pal no va permetre a la Fundació marcar un gol que aquest cop hagués servit per avançar-se al marcador. El Girona es va avançar al marcador en una jugada embolicada i d’aquí fins al final l’equip de Santa Coloma va intentar empatar de totes les maneres. Lucas, Alberto i Montalbán al pal van tenir les més clares.

CLASSIFICACIÓ

Aprovechando el festivo del 12 de octubre el Juvenil A jugó ante el Girona FC ‘C’ en la jornada 5 del Grupo 4 de Preferente. La Fundació Esportiva Grama cayó derrotada por 2-1.

Partido muy igualado en el que el equipo de Luis Maria Hernando hizo un gran esfuerzo y en el que la fortuna no les acompaño en el resultado. En la primera parte se pusieron por delante con un gol de cabeza de Álex Campos. El larguero no dejó a la Grama ampliar la ventaja antes del descanso.

En la reanudación llegaría el empate del Girona en la salida de un saque de esquina. Nuevamente el palo no permitió a la Fundació marcar un gol que esta vez hubiera servido para adelantarse en el marcador. El Girona se adelantó en el marcador en una jugada embarullada y de ahí hasta el final el equipo de Santa Coloma intentó empatar de todas las maneras. Lucas, Alberto y Montalbán al palo tuvieron las más claras.