La fragilitat defensiva va condemnar al Juvenil C

El Juvenil C, ara dirigit per J.Ramón Carranza, va caure 5-3 davant el Mercat Nou Magòria.

La fragilitat defensiva va condemnar a la Grama en un partit igualat a la baixa. A l’equip li queda encara molt marge de millora i una bona actitud cap al treball dels nois. En el partit vam veure un futbol excessivament directe i errors individuals que van fer que als colomencs se’ls escapés el partit.

La salsa del futbol són els gols i els dos equips ens van deixar un total de 8 Joaquín va avançar a la Grama al minut 1, després d’ell arribaria la remuntada local amb tres gols. Abans del descans Joaquín va retallar distàncies (3-2). En l’últim quart d’hora de partit van arribar dos gols més de la Magòria i el 5-3 definitiu, obra de Walid.

El Juvenil C, ahora dirigido por J.Ramón Carranza, cayó 5-3 ante el Mercat Nou Magòria.

La fragilidad defensiva condenó a la Grama en un partido igualado a la baja. Al equipo le queda todavía mucho margen de mejora y una buena actitud hacia el trabajo de los chicos. En el partido vimos un fútbol excesivamente directo y fallos individuales que hicieron que a los colomenses se les escapara el partido.

La salsa del fútbol son los goles y los dos equipos nos dejaron un total de 8. Joaquín adelantó a la Grama en el minuto 1, tras él llegaría la remontada local con tres goles. Antes del descanso Joaquín recortó distancias (3-2). En el último cuarto de hora de partido llegaron dos goles más de la Magòria y el 5-3 definitivo, obra de Walid.