La FE Grama fa un gran esforç davant del Barça B

29/07/2021

Prova de foc. El primer amistós de la pretemporada per a la FE Grama va ser davant el FC Barcelona B a l’Estadi Johan Cruyff. La Grama va fer una molt bona primera meitat i va notar la diferència de categoria i que el rival estava més rodat en la segona. El marcador final va ser de 6-0 davant de 781 espectadors.

La Fundació Esportiva Grama va saltar al terreny de joc amb Guiseris a la porteria, laterals per Cabezola i Rubí, centrals Víctor Díaz i Alan, al centre del camp Antonicelli, Oriol Molins i Escarrabill, a la banda Peris i Àngel, i com a davanter Montalbán.

Gran primera meitat dels homes de Juanma Pons, van donar la cara i només un error defensiu els va fer arribar a la mitja part per darrere en el marcador. La Grama va avisar i va merèixer el gol. Víctor de cap a la sortida d’un córner enviaria la pilota per sobre del travesser.

Després de l’avís arribarien les dues més clares. Després d’una incorporació per banda Rubí va disparar a pal curt i el porter va evitar el gol. En el córner Víctor Díaz estavellaria la pilota contra el travesser. Desgraciadament la pilota no va acabar dins i en la següent jugada el Barça B va aprofitar una fallada defensiva en banda per fer l’1-0 (18′).

Amb el gol el partit va seguir tenint domini de pilota blaugrana però en el joc alternatives, la Grama estava viva i buscava el seu gol. Al minut 24 es va poder veure la millor parada del xoc, un xut potent des de molt lluny d’Antonicelli que gairebé es cola per l’escaire, l’estirada del porter local va evitar l’empat.

D’aquí al final cap arribada destacada amb el que es va arribar a la mitja part amb 1-0. La segona meitat va iniciar amb canvi de porter, entrant Àlex Túnez, i l’entrada d’Adrià Recort i Peque. Aviat arribaria el 2-0, al 48′ després d’aprofitar un rebuig del jove porter.

Juanma Pons tornaria a moure la banqueta al minut 55 amb l’entrada de Jonathan Linares, Hichan, Aleix Díaz i Fran Hernández. Segons 45 minuts en què la Grama va intentar aguantar a un dominant Barça B molt més rodat, amb un altre ritme, equip totalment professional i de dos categories per sobre.

Quatre gols locals en deu minuts van deixar un marcador molt voluminós en el minut 74. La Grama acabaria el partit amb un menys després sortir lesionat Guillem Escarrabill en el minut 85.

Fotos: Carlos Pérez.

Prueba de fuego. El primer amistoso de la pretemporada para la FE Grama fue el FC Barcelona B en el Estadi Johan Cruyff. La Grama hizo una muy buena primera mitad y notó la diferencia de categoría y que el rival estaba más rodado en la segunda. El marcador final fue de 6-0.

La Fundació Esportiva Grama saltó al terreno de juego con Guiseris en portería, laterales para Cabezola y Rubí, centrales Víctor Díaz y Alan, en el centro del campo Antonicelli, Oriol Molins y Escarrabill, en banda Peris y Ángel, y como delantero Montalbán.

Gran primera mitad de los hombres de Juanma Pons, dieron la cara y solo un error defensivo les hizo llegar al descanso por detrás en el marcador. La Grama avisó y mereció el gol. Víctor de cabeza a la salida de un córner enviaría la pelota por encima del travesaño.

Tras el aviso llegarían las dos más claras. Tras una incorporación por banda Rubí disparó al palo corto y el portero evitó el gol. En el córner Víctor Díaz estrellaría la pelota contra el larguero. Desgraciadamente la pelota no acabó dentro y en la siguiente jugada el Barça B aprovechó un fallo defensivo en banda para hacer el 1-0.

Con el gol el partido siguió teniendo dominio de balón azulgrana pero en el juego alternativas, la Grama estaba viva y buscaba su gol. En el minuto 24 se pudo ver la mejor parada del choque, un disparo potente desde muy lejos de Antonicelli que casi se cuela por la escuadra, la estirada del portero local evitó el empate.

De aquí al final ninguna llegada destacada con lo que se llegó al descanso con 1-0. La segunda mitad inició con cambio de portero, entrando Álex Túnez, y la entrada de Adrià Recort y Peque. Pronto llegaría el 2-0, en el 48′ tras aprovechar un rechace del joven portero.

Juanma Pons volvería a mover el banquillo en el minuto 55 con la entrada de Jonathan Linares, Hichan, Aleix Díaz y Fran Hernández. Segundos 45 minutos en los que la Grama intentó aguantar a un dominante Barça B mucho más rodado, con otro ritmo, equipo totalmente profesional y de dos categorías por encima.

Cuatro goles locales en diez minutos dejaron un marcador muy abultado en el minuto 74. La Grama terminaría el partido con uno menos después salir lesionado Guillem Escarrabill en el minuto 85.