La efectivitat del Farners desconecta la Grama

La Fundació Esportiva Grama no va poder acomiadar-se del Grup 1 de Primera Catalana amb una victòria a casa. En l’últim partit de lliga els colomencs van caure derrotats per 0-3 davant el CE Farners. Aquesta va ser la cinquena derrota de la temporada, la quarta a casa, en un partit en què cap dels dos equips es jugava res.

Abans del començament el Farners va fer el passadís als campions i es va guardar un minut de silenci en memòria de Sebastiana Morales, àvia de Manuel González «Lolo». La Grama va saltar amb un 11 semblant a l’habitual i es va fer aviat amb el domini del joc en una primera meitat en què poques coses van passar.

Poca presència a les àrees. Solament la velocitat de Buba i Lamin va fer que la defensa rival patís amb les seves internades, tot i així la Fundació només va ser capaç de xutar dues vegades (Lamin i Iván) i les dues van marxar fora. Per la seva banda el Farners tampoc va poder fer res davant l’ordre defensiu local, un tímid remat de cap als núvols va ser la seva única aproximació.

Cristóbal León termina la liga como Pichichi del Grupo 1 con 20 goles.

Després del pas per vestidors José Antonio García Escribano introduïa dos canvis donant entrada a Javi Ruíz i Edu Domingo, mentre els visitants feien tres. Segona meitat més emocionant, amb un ritme de joc més alt i ocasions per a tots dos. Martí de cap a la sortida d’un córner va tenir la primera ocasió.

De xilena després d’una jugada esvalotada dins de l’àrea el davanter visitant anotaria el 0-1 (53′) en el primer xut a porta. La reacció local arribaria més tard, just després de veure com el Farners es topava amb el pal en un bon xut. Els colomencs van fer un pas endavant, van estirar línies i van tenir l’empat.

Javi Ruíz en un bon contraatac de Miguel va provar sort des de lluny, Lolo acabat d’entrar al camp es va topar amb el pal (63′) i Cristóbal de falta ho va intentar sense sort. La més clara la va tenir Jafar després d’una passada entre línies de Lolo que va deixar sol el davanter contra el porter, però va fallar en l’un contra un.

Del possible 1-1 al 0-2, en el 81 el Farners sentenciava en un contraatac. El tercer va estar a punt d’arribar a la següent acció. Fins al final la Grama ho va intentar amb més cor que cap. Finalment una fallada defensiva costaria el 0-3 al minut 87. Tres minuts després l’àrbitre xiularia el final del matx.

CLASSIFICACIÓ

La Fundació Esportiva Grama no pudo despedirse del Grupo 1 de Primera Catalana con una victoria en casa. En el último partido de liga los colomenses cayeron derrotados por 0-3 ante el CE Farners. Esta fue la quinta derrota de la temporada, la cuarta en casa, en un partido en el que ninguno de los dos equipos se jugaba nada.

Antes del comienzo el Farners hizo el pasillo a los campeones y se guardó un minuto de silencio en memoria de Sebastiana Morales, abuela de Manuel González “Lolo”. La Grama saltó con un 11 parecido al habitual y se hizo pronto con el dominio del juego en una primera mitad en la que pocas cosas pasaron.

Poca presencia en las áreas. Solamente la velocidad de Buba y Lamin hizo que la defensa rival sufriera con sus internadas, aún así la Fundació solamente fue capaz de chutar dos veces (Lamin e Iván) y ambas se marcharon fuera. Por su parte el Farners tampoco pudo hacer nada ante el orden defensivo local, un tímido remate de cabeza a las nubes fue su única aproximación.

Tras el paso por vestuarios José Antonio García Escribano introducía dos cambios dando entrada a Javi Ruíz y Edu Domingo, mientras los visitantes hacían tres. Segunda mitad más emocionante, con un ritmo de juego más alto y ocasiones para ambos. Martí de cabeza a la salida de un córner tuvo la primera ocasión.

De chilena tras una jugada alborotada dentro del área el delantero visitante anotaría el 0-1 (53′) en el primer disparo a puerta. La reacción local llegaría más tarde, justo después de ver como el Farners se topaba con el palo en un buen chute. Los colomenses dieron un paso adelante, estiraron líneas y tuvieron el empate.

Javi Ruíz en un buen contraataque de Miguel probó suerte desde lejos, Lolo recién entrado al campo se topó con el palo (63′) y Cristóbal de falta lo intentó sin suerte. La más clara la tuvo Jafar tras un pase entre líneas de Lolo que dejó solo al delantero contra el portero, pero falló en el uno contra uno.

Del posible 1-1 al 0-2, en el 81 el Farners sentenciaba en un contraataque. El tercero estuvo cerca de llegar en la siguiente acción. Hasta el final la Grama lo intentó con más corazón que cabeza. Finalmente un fallo defensivo costaría el 0-3 en el minuto 87. Tres minutos después el árbitro pitaría el final del choque.