Firma Lama

Ahir dimarts, 1 de setembre, va ser una jornada històrica per la nostra Fundació ja que després de mesos de contactes i d’hores de negociacions, la Fundació Esportiva Grama i la Acadèmia Lama han signat un acord de col·laboració.

Lao Ning, propietari de l’Acadèmia, va començar a treballar amb la primera  escola a la regió de Xi’an i el seu creixement és ja un fet. En menys d’un any l’Acadèmia Lama gestiona diversos camps en diferents ciutats de la Xina i compta amb un nombrós planter de joves jugadors que s’entrenen amb metodologia “made in spain” de la mà del Director de l’Acadèmia, Toni Díaz, amb un cos tècnic format per entrenadors arribats al país asiàtic des d’Espanya.

Firma Lama

Antonio Morales, President de la Fundació Esportiva Grama va declarar a la roda de premsa que es va realitzar ahir al Nou Municipal que “és tot un orgull poder col·laborar amb LAMA en la formació dels seus futbolistes i des d’aquesta mateixa temporada ja es començaran a veure les primeres mostres d’aquest acord”.

Per tots nosaltres és ja un orgull comptar amb Lao Ning i l’ACADÈMIA LAMA com a col·laboradors de la Fundació i sabem que junts arribarem lluny.

SAM_0263

Ayer martes, 1 de septiembre, fue una jornada histórica para nuestra Fundació ya que después de meses de contactos y horas de negociación, la Fundació Esportiva Grama y la Academia Lama han firmado un acuerdo de colaboración.

Lao Ning, propietario de la Academia, empezó a trabajar con la primera escuela en la región de Xi’an y su crecimiento es ya un hecho. En menos de un año la Academia gestiona diversos campos en diferentes ciudades de China y cuenta con una numerosa cantera de jóvenes jugadores que se entrenan con metodología “made in spain” de la mano del Director de la Academia, Toni Díaz, con un cuerpo técnico formado por entrenadores llegados al país asiático desde España.

Antonio Morales, Presidente de la Fundació Esportiva Grama declaró en la rueda de prensa realizada ayer en el Nou Municipal que “es todo un orgullo poder contar con LAMA como colaboradores de la Fundació i desde esta misma temporada ya se empezarán a ver las primeras muestras de este acuerdo”.

Para todos nosotros es ya un orgullo contar con Lao Ning y la Academia Lama como colaborares de la Fundació y sabemos que juntos llegaremos lejos.

SAM_0255

Por admin