Juvenils amb els empats del «B» i del «C».

Juvenil “B” 0 – Montañesa 0

La setmana passada els del Juvenil «B» van disputar un partit en el qual la Grama va jugar per a guanyar, mentre que la Montañesa també va jugar per a no perdre.

La primera part la pilota anava d’àrea a àrea sense que el mig-camp participés en el joc, la Montañesa va provar el mig-camp ajuntant la línia medul·lar i la defensiva per a neutralitzar el model de joc de la Grama i ho va aconseguir.

Fins i tot i això la Grama va gaudir de cinc clares oportunitats per a inaugurar el marcador però va faltar encert i sort.

En la segona part va haver-hi més del mateix, amb moltes imprecisions en els dos bàndols, la Grama va intentar marcar, però no arribava amb claredat i la Montañesa començava a ser perillós amb les seves contres, al final empat a zero.

Els nostres continuen treballant amb confiança en les possibilitats que tenen.


Juvenil “B” 0 – Montañesa 0

La semana pasada los del Juvenil “B” disputaron un partido en el que la Grama jugó para ganar, mientras que la Montañesa también jugó para no perder.

La primera parte el baón viejo de área a área sin que el medio-campo participase en el juego, la Montañesa probó el medio-campo juntando la línea medular y la defensiva para neutralizar el modelo de juego de la Grama y lo consiguió.

Aun y eso la Grama gozó de cinco claras oportunidades para inaugurar el marcador pero faltó acierto y suerte.

En la segunda parte hubo más de lo mismo, con muchas imprecisiones en los dos bandos, la Grama intentó marcar, pero no llegaba con claridad y la Montañesa empezaba a ser peligroso con sus contras, al final empate a cero.

Los nuestros siguen trabajando con confianza en las posibilidades que tienen.