Ivan García s’incorpora a la FE Grama

31/01/2023

Ivan Joel Garcia Fuentes Glavinic fitxa per la Fundació Esportiva Grama, convertint-se en la cinquena incorporació del mercat hivernal pel primer equip. El porter argentí s’incorpora al club després d’estar fins el passat desembre al ASD Città Di Comiso, conjunt que milita a la quarta divisió d’Italia.

El jugador sorgit del planter del Newell’s argentí va jugar a Tercera Federació amb la SD Portmany. Alhora, té passat a la Sèrie D, quarta categoria del futbol italià. Amb 24 anys a l’esquena, el meta argentí reforçarà la porteria colomenca. Benvingut, Ivan!

(Castellano)

Ivan Joel Garcia Fuentes Glavinic ficha por la Fundació Esportiva Grama, convirtiéndose en la quinta incorporación del mercado invernal por el primer equipo. El guardameta argentino se incorpora al club después de estar hasta el pasado diciembre en el ASD Città Di Comiso, conjunto que milita la cuarta división de Italia.

El jugador surgido de la cantera del Newell’s argentino jugó en Tercera Federación con el SD Portmany. A su vez, tiene pasado en la Serie D, cuarta categoría del futbol italiano. Con 24 años a sus espaldas, el meta argentino reforzará la portería colomense. ¡Bienvenido, Iván!