Inici brillant de l’Infantil-Cadet

Un dels nous equips d’aquesta temporada va ser la creació del Cadet-Infantil Femení, una secció la de les noies que va augmentar amb dos equips més. El cos tècnic de l’equip està format per: Antonio Autero com a entrenador, Teresa González com a delegada i David Martínez com a segon entrenador.

La Grama es troba enquadrada en el Grup 2 de la categoria. Després de sis jornades les colomenques es troben en tercera posició amb ple de victòries i a un punt de les dues primeres classificades, equips que han jugat 6 partits i no 5 com la Fundació.

Gran començament de lliga de les nostres noies que han exhibit la seva potència golejadora així com han mostrat el seu poder defensiu. La seva major golejada fins al moment va ser un espectacular 1-13 davant el Femení Manu Lanzarote CF. Tot i que només un cop han aconseguit deixar la porteria a zero són l’equip que menys gols ha encaixat amb un total de 6.

Els propers dos partits de la Grama semblen ser assequibles just abans de la marató davant rivals més forts.

cadinf

 

Uno de los nuevos equipos de esta temporada fue la creación del Cadete-Infantil Femenino, una sección la de las chicas que aumentó con dos equipos más. El cuerpo técnico del equipo está formado por: Antonio Autero como entrenador, Teresa González como delegada y David Martínez como segundo entrenador.

La Grama se encuentra encuadrada en el Grupo 2 de la categoría. Tras seis jornadas las colomenses se encuentran en tercera posición con pleno de victorias y a un punto de las dos primeras clasificadas, equipos que han jugado 6 partidos y no 5 como la Fundació.

Gran comienzo de liga de nuestras chicas que han exhibido su potencia goleadora así como han mostrado su poder defensivo. Su mayor goleada hasta el momento fue un espectacular 1-13 ante el Femení Manu Lanzarote CF. A pesar de que solamente una vez han conseguido dejar la portería a cero son el equipo que menos goles ha encajado con un total de 6.

Los próximos dos partidos de la Grama parecen ser asequibles justo antes del maratón ante rivales más fuertes.