11fegcabrils

11 partits seguits sense perdre, invictes aquesta temporada a casa i ara líders amb 4 punts d’avantatge sobre el Llavaneres que dissabte va perdre 0-1 davant dels nostres veïns i amics del CF Singuerlín. Al Nou Municipal la Fundació no va fallar en superar per 4-0 a un complicat CE Cabrils. Sumant així 23 partits consecutius de Lliga sense caure a casa.

El partit va començar de la millor manera possible doncs un centre molt perillós a l’àrea va ser rematat per David, com si fos un córner en l’àrea es van acumular els jugadors i el porter visitant no va aconseguir blocarla, la pilota es va quedar morta a prop de la línia de gol i Mora va aparèixer per marcar l’1-0. Jugada molt protestada pel Cabrils que interpretava una possible falta al porter.

Després del gol els colomencs van controlar la pilota davant un rival molt intens però que en atac xocava davant la bona defensa blava. Amb bon joc i molt de cap en el minut 18 acabaria arribant el segon gol, Víctor Rodríguez dins de l’àrea controlava amb elegància i ficava la pilota per l’escaire.

Amb 2-0 el Cabrils no va abaixar els braços, van intentar crear perill però no va ser fins gairebé el final de la primera part quan van arribar amb claredat a la porteria defensada per Fran. Després d’una fallada defensiva Lamin molt veloç va robar la pilota i se’n va anar del porter però el seu xut creuat s’anava fora, també Kevin va estar a punt de marcar el tercer del seu equip però va topar amb el porter.

davidcabrils

La Grama dominava però abans del descans van arribar les ocasions del Cabrils. Jugada molt llarga, Fran amb una bona sortida evitava el gol del davanter visitant però la pilota seguia sent del davanter que provava de nou i quan semblava gol Poño sota pals ho evitava, pilota rebutjada i un altre jugador de Cabrils provava i un jugador de la Fundació es ficava pel mig per enviar la pilota a córner. Al servei de córner apareixia Fran per aclarir i Roberto Morales muntava un contraatac amb Lamin i Ginés de protagonistes, el de Gàmbia en velocitat, acompanyat sempre per Cristian, acabaria definint de meravelles.

Després del pas per vestuaris i amb 3-0 al marcador les forces es van igualar. Control de la pilota, buscant amb calma ampliar la diferència però només amb fortuna una vegada. Al minut 66 una bona transició de la pilota acabava en gol de Lamin. La resposta del Cabrils va ser immediata amb un xut creuat molt perillós que es marxava fora.

La Grama va poder haver marcat algun gol més però el 4-0 no es va moure del electrònic, victòria molt treballada i l’objectiu cada vegada més a prop.

FOTOS DEL PARTIT: https://goo.gl/photos/Qfp7hk6TeERjV2f19

clas3cat4010516

11 partidos seguidos sin perder, invictos esta temporada en casa y ahora líderes con 4 puntos de ventaja sobre el Llavaneres que el sábado perdió 0-1 ante nuestros vecinos y amigos del CF Singuerlín. En el Nou Municipal la Fundació no falló al superar por 4-0 a un complicado CE Cabrils. Sumando así 23 partidos consecutivos de Liga sin caer en casa.

El partido empezó de la mejor forma posible pues un centro muy peligroso al área fue rematado por David, como si fuera un saque de esquina en el área se acumularon los jugadores y el portero visitante no consiguió blocarla, el balón se quedó muerto cerca de la línea de gol y Mora apareció para marcar el 1-0. Jugada muy protestada por el Cabrils que interpretaba una posible falta al portero.

Tras el gol los colomenses controlaron la pelota ante un rival muy intenso pero que en ataque chocaba ante la buena defensa azul. Con buen juego y mucha cabeza en el minuto 18 acabaría llegando el segundo gol, Víctor Rodríguez dentro del área controlaba con elegancia y metía la pelota por la escuadra.

Con 2-0 el Cabrils no bajó los brazos, intentaron crear peligro pero no fue hasta casi el final de la primera parte cuando llegaron con claridad a la portería defendida por Fran. Tras un fallo defensivo Lamin muy veloz robó la pelota y se fue del portero pero su tiro cruzado se iba fuera, también Kevin estuvo cerca de marcar el tercero de su equipo pero se topó con el portero.

La Grama dominaba pero antes del descanso llegaron las ocasiones del Cabrils. Jugada muy larga, Fran con una buena salida evitaba el gol del delantero visitante pero la pelota seguía siendo del delantero que probaba de nuevo y cuando parecía gol Poño bajo palos lo evitaba, el balón rechazado y otro jugador del Cabrils probaba y un jugador de la Fundació se metía por medio para enviar balón a córner. En el saque de esquina aparecía Fran para despejar y Roberto Morales montaba un contraataque con Lamin y Ginés de protagonistas, el de Gambia en velocidad, acompañado siempre por Cristian, acabaría definiendo de maravillas.

Tras el paso por vestuarios y con 3-0 en el marcador las fuerzas se igualaron. Control de la pelota, buscando con calma ampliar la diferencia pero sólo con fortuna una vez. En el minuto 66 una buena transición de la pelota acababa en gol de Lamin. La respuesta del Cabrils fue inmediata con un tiro cruzado muy peligroso que se marchaba fuera.

La Grama pudo haber marcado algún gol más pero el 4-0 no se movió del electrónico, victoria muy trabajada y el objetivo cada vez más cerca.

Por admin