Gran victòria del Cadet E

El Cadet E tornar a guanyar, aquest cop 0-4 davant el Cerro B.

Dos estils diferents sobre el terreny de joc, els locals des de l’inici es van tancar enrere, ben replegats. La Grama es va topar davant un mur infranquejable, només van arribar a la primera meitat dues vegades amb perill. Abans del descans en un gran contraatac Rayn inaugurava el marcador (0-1).

A la segona meitat es va obrir una mica més el partit, el Turó va intentar sortir al contraatac sense perill davant d’una Gamma ben col·locada. A poc a poc van anar caient els gols blaus, dos més de Rayn i un de Quim de falta.

El Cadete E volvió a ganar, esta vez 0-4 ante el Cerro B.

Dos estilos diferentes sobre el terreno de juego, los locales desde el inicio se encerraron atrás, bien replegados. La Grama se topó ante un muro infranqueable, solamente llegaron en la primera mitad dos veces con peligro. Antes del descanso en un gran contraataque Rayn inauguraba el marcador (0-1).

En la segunda mitad se abrió un poco más el partido, el Cerro intentó salir al contragolpe sin peligro ante una Gama bien colocada. Poco a poco fueron cayendo los goles azules, dos más de Rayn y uno de Quim de falta.