Gran victòria del Cadet E al camp més complicat

Gran victòria per 1-2 del Cadet E davant el CF Santa Eulàlia.

La Grama visitava un dels camps més difícils de la lliga davant un rival molt fort, molt intens i que sap jugar molt bé a futbol. Els colomencs van fer una magnífica primera meitat tenint sempre la pilota, dominant i jugant amb una bona circulació. Quim va marcar el 0-1 abans del descans.

Segona meitat en què la Grama va seguir jugant igual de bé, tancant al seu rival que va estar replegat sense opció a res. El partit dels colomencs era de 10, era perfecte. La Grama va fer els canvis i al poc malauradament un dels jugadors es lesionava, els blaus havien de jugar els últims 20 minuts amb un menys.

La Fundació, que va marcar el 0-2 per mitjà d’Izar, va passar a jugar amb 5 defenses i a la contra van tenir ocasions per ampliar l’avantatge. Un gol en pròpia porta va apropar al Santa Eulàlia que va pressionar a la recerca de l’empat però sense aconseguir-ho.

Edgar Rueda: “Veníem conscients del complicat que era jugar contra aquest equip. Veníem mentalitzats, hem treballat molt bé aquesta setmana. Tots confiàvem.”

Gran victoria por 1-2 del Cadete E ante el CF Santa Eulàlia.

La Grama visitaba uno de los campos más difíciles de la liga ante un rival muy fuerte, muy intenso y que sabe jugar muy bien al fútbol. Los colomenses hicieron una magnífica primera mitad teniendo siempre el balón, dominando y jugando con una buena circulación. Quim marcó el 0-1 antes del descanso.

Segunda mitad en la que la Grama siguió jugando igual de bien, encerrando a su rival que estuvo replegado sin opción a nada. El partido de los colomenses era de 10, era perfecto. La Grama hizo los cambios y al poco desgraciadamente uno de los jugadores se lesionaba, los azules tenían que jugar los últimos 20 minutos con uno menos.

La Fundació, que marcó el 0-2 por medio de Izar, pasó a jugar con 5 defensas y a la contra tuvieron ocasiones para ampliar la ventaja. Un gol en propia puerta acercó al Santa Eulàlia que apretó en busca del empate pero sin conseguirlo.

Edgar Rueda: “Veníamos conscientes de lo complicado que era jugar contra ese equipo. Veniamos mentalizados, hemos trabajado muy bien esta semana. Todos confiábamos.”