Gran primera victòria del Juvenil A (2-3)

26/09/2021

Victòria a domicili del Juvenil A per 2-3 davant la UE Cristinenc-Costa Brava. Es tracta de la primera de la temporada i el tercer partit consecutiu sense perdre.

Primera part on el conjunt colomenc va sortir molt concentrat i va ser millor que el rival. S’acostava la Fundació amb un xut de Darling i al minut 13 després de la sortida d’un córner Bafode deixava anar una ‘fuetada’ que donava al travesser i perforava la xarxa. Continuava en camp rival la Fundació, que va tenir el 0-2 en dues ocasions en dos xuts d’Uri que detenia el porter Sanllhey. A la mitja part el marcador va ser de 0-1.

A la represa partit molt més igualat, estrenyia el Costa Brava amb un joc molt directe buscant l’empat però serien de nou els de Santa Coloma qui marcarien. De nou Bafode, al minut 70, trauria un altre cop de dreta a l’escaire per posar el 0-2 al marcador. Durava poc l’alegria dels colomencs que veurien com en un córner Rodrigo escurçava distàncies.

Transcorrien els millors moments del conjunt local que van estar a punt d’empatar en dues ocasions amb dos xuts que s’estavellaven en la fusta. Es defensaven amb ungles i dents els de Manu Peláez que en el 89 i en un bon contraatac Adri Rosa posava l’1-3. Semblava que el partit estava sentenciant però en un rebuig que queia a la frontal, de nou Rodrigo escurçava distàncies i posava el 2-3.

No donava temps per a molt més. Bona victòria de la Grama en un camp molt complicat.

Victoria a domicilio del Juvenil A por 2-3 ante la UE Cristinenc-Costa Brava. Se trata de la primera de la temporada y el tercer partido consecutivo sin perder.

Primera parte donde el conjunto colomense salió muy concentrado y fue mejor que el rival. Se acercaba la Fundació con un disparo de Darling y en el minuto 13 tras la salida de un córner Bafode soltaba un zapatazo que daba al larguero y perforaba la red. Continuaba en campo rival la Fundació, que tuvo el 0-2 en dos ocasiones en dos chuts de Uri que detenía el meta Sanllhey. Al descanso el marcador fue de 0-1.

En la reanudación partido mucho más igualado, apretaba el Costa Brava con un juego muy directo buscando el empate pero serían de nuevo los de Santa Coloma quienes marcaría. De nuevo Bafode, en el minuto 70, sacaría otro derechazo a la escuadra para poner el 0-2 en el marcador. Duraba poco la alegría de los colomenses que verían como en un córner Rodrigo acortaba distancias.

Transcurrían los mejores momentos del conjunto local que estuvieron a punto de empatar en dos ocasiones con dos disparos que se estrellaban en la madera. Se defendían con uñas y dientes los de Manu Peláez que en el 89 y en un buen contragolpe Adri Rosa ponía el 1-3. Parecía que el partido estaba sentenciando pero en un rechace que caía en la frontal, de nuevo Rodrigo acortaba distancias y ponía el 2-3.

No daba tiempo para mucho más. Buena victoria de la Grama en un campo muy complicado.