En l'11 veiem al nou fitxatge. Lamin Lamathie és un lateral i interior esquerre que va estar a les files de la Gramenet, Sabadell B, Juventud 25 de Septiembre i per Finlàndia.
En l’11 veiem al nou fitxatge. Lamin Samathe és un lateral i interior esquerre que va estar a les files de la Gramenet, Sabadell B, Juventud 25 de Septiembre i per Finlàndia.

L’amistós de diumenge servia per no parar i agafar forces de cara al ‘Tourmalet’ que arriba la setmana que ve. La Fundación Privada Hermes visitava el Nou Municipal de Santa Coloma sent un rival complicat i amb qualitat, un dels candidats a l’ascens a Primera Catalana, actualment tercers en el Grup 2 de Segona Cat.

Als quatre minuts de partit va estar a punt d’arribar el primer gol, Mora aprofitava un error del porter però enviava la pilota fora quan tenia tot a favor amb la porteria buida. Durant els 90 minuts els colomencs van fer molt bon treball defensiu, parant el rival, no deixant pensar a l’Hermes i jugant millor que un rival de categoria superior.

Dos xuts alts en la primera meitat van ser les millors ocasions dels visitants, mentre que la Grama tindria mala sort doncs un gran centre de Aleksander el rematava de cap Mora picat a terra però després de sorprendre al porter la pilota impactava al travesser. Després del pas per vestuaris i amb 0-0 encara en el marcador a la segona meitat la Hermes aconseguiria tenir més presència en atac.

Els cinc juvenils van donar molt bones sensacions. D'esquerra a dreta: Juan García (P), Gorka Martínez, Marc Fernández, Michael Steeven i Borja Polo.
Els cinc juvenils van donar molt bones sensacions. D’esquerra a dreta: Juan García (P), Gorka Martínez, Marc Fernández, Michael Steeven i Borja Polo.

El nostre porter juvenil Juan va jugar els segons 45 minuts a gran nivell, als dos minuts de reprendre’s el joc evitava un gol i només van aconseguir batre-ho a pilota parada, una pilota rasa a l’àrea petita acabaria sent rematada per un jugador de l’Hermes que no estava defensat. Juan va fer cinc parades molt bones, mostrant-se molt segur i còmode amb el primer equip.

La reacció al 0-1 va ser molt bona, el partit es posava emocionant i igualat, la Grama treballava molt bé i acumulava bones oportunitats com una pilota al pal després d’un xut des de lluny de David Pérez. Finalment un gran centre a l’àrea arribava a David que assistia a Borja Polo perquè el juvenil empatarà el partit amb un xut potent a porta buida.

El marcador final va ser de 1-1 i per una miqueta la victòria no se la van emportar els locals ja que una internada a l’àrea de Moha gairebé va acabar en gol de David que es va trobar amb una bona aturada del porter rival. Van jugar 5 juvenils, va debutar el nou fitxatge Lamin Samathe i el marcador és el mateix que en el primer partit de pretemporada que van jugar davant la FP Hermes. Ara ja toca pensar en la visita del Llavaneres.

Titulars: Fran (P); Moha, Sato, Reche, Aleksander; Raúl Rodríguez, Kevin, Oriol; David Pérez, Mora i Lamin. També van jugar: Juan (P), Marc, Michael, Gorka i Borja.

Gols: 0-1 Gabriel Santiago (min.56), 1-1 Borja Polo (min.82).

 fegfph070216

El amistoso del domingo servía para no parar y coger fuerzas de cara al ‘Tourmalet’ que llega la semana que viene. La Fundación Privada Hermes visitaba el Nou Municipal de Santa Coloma siendo un rival complicado y con calidad, uno de los candidatos al ascenso a Primera Catalana, actualmente terceros en el Grupo 2 de Segunda Cat.

A los cuatro minutos de partido estuvo a punto de llegar el primer gol, Mora aprovechaba un fallo del portero pero enviaba la pelota fuera cuando tenía todo a favor con la portería vacía. Durante los 90 minutos los colomenses hicieron muy buen trabajo defensivo, parando al rival, no dejando pensar a la Hermes y jugando mejor que un rival de categoría superior.

Dos chutes altos en la primera mitad fueron las mejores ocasiones de los visitantes, mientras que la Grama tendría mala suerte pues un gran centro de Aleksander lo remataba de cabeza Mora picado al suelo pero tras sorprender al portero la pelota impactaba en el larguero. Tras el paso por vestuarios y con 0-0 todavía en el marcador en la segunda mitad la Hermes conseguiría tener más presencia en ataque.

Nuestro portero juvenil Juan jugó los segundos 45 minutos a gran nivel, a los dos minutos de reanudarse el juego evitaba un gol y sólo consiguieron batirlo a balón parado, un balón raso al área pequeña acabaría siendo rematado por un jugador de la Hermes que no estaba defendido. Juan hizo cinco paradas muy buenas, mostrándose muy seguro y cómodo con el primer equipo.

La reacción al 0-1 fue muy buena, el partido se ponía emocionante e igualado, la Grama trabajaba muy bien y acumulaba buenas oportunidades como un balón al palo tras un disparo desde lejos de David Pérez. Finalmente un gran centro al área llegaba a David que asistía a Borja Polo para que el juvenil empatará el partido con un disparo potente a puerta vacía.

El marcador final fue de 1-1 y por poquito la victoria no se la llevaron los locales ya que una internada al área de Moha casi acabó en gol de David que se encontró con una buena parada del portero rival. Jugaron cinco juveniles, debutó el nuevo fichaje Lamin Samathe y el marcador es el mismo que en el primer partido de pretemporada que jugaron ante la FP Hermes. Ahora ya toca pensar en la visita del Llavaneras.

Titulares: Fran (P); Moha, Sato, Reche, Aleksander; Raúl Rodríguez, Kevin, Oriol; David Pérez, Mora y Lamin. También jugaron: Juan (P), Marc, Maikel, Gorka y Borja.

Goles: 0-1 Gabriel Santiago (min.56), 1-1 Borja Polo (min.82)

Por admin