Gran partit del Prebenjamí B

Prebenjamí B:

Sant Martin comtal 2-7 Preb

Bon partit davant un rival que ens havia vençut en el partit de la primera volta.
Començàvem molt actius i concentrats, ràpidament ens posem per davant en el marcador i ens fem amos del partit. Amb 1-3, acabaria la primera part. Mateixa tònica i sense passar dificultats. Només amb el 2-3 ells van començar amb el seu futbol directe i semblava equilibrar-una mica el partit. En un últim quart molt bo i aprofitant la velocitat per bandes tanquem el marcador amb el 2-7.

Sant Martin condal 2-7 Preb

Buen partido ante un rival que nos había vencido en el partido de la primera vuelta.
Empezábamos muy activos y concentrados, rápidamente nos ponemos por delante en el marcador y nos hacemos amos del partido. Con 1-3, acabaría la primera parte. Misma tónica y sin pasar apuros. Solo con el 2-3 ellos empezaron con su fútbol directo y parecía equilibrarse un poco el encuentro. En un último cuarto muy bueno y aprovechando la velocidad por bandas cerramos el marcador con el 2-7.

Prebenjamí C:

Preb C 8-0 Sistrells
Partit contra els penúltims de la lliga, sent un partit fàcil, gràcies ha el nostre gran futbol no han tingut ni una ocasió de gol, defensa molt sòlida per la nostra part i bones triangulacions per arribar a porteria, ja només queda una jornada i tenim el 2n lloc assegurat.

Preb C 8-0 Sistrells
Partido contra los penúltimos de la liga, siendo un partido fácil, gracias ha nuestro gran fútbol no han tenido ni una ocasión de gol, defensa muy sólida por nuestra parte y buenas triangulaciones para llegar a portería, ya sólo queda una jornada y tenemos el 2º puesto asegurado.

Prebenjamí D:

Sant Andreu 1-2 Prebenjamí D

Prebenjamí E:

Sense dades