Juvenil B:

Partit que va dominar el juvenil B de pricipio a fi amb un futbol dinàmic i d’associació. El Alzamora no sabia com aturar les contínues entrades per les bandes dels laterals que feien molt de mal, i en una d’elles va arribar el primer obra d’Arnau, en una perduda aprofitada pel Alzamora van aconseguir l’empat però de seguida després d’una pressió i un robatori d’Arnau va arribar el gol de Adalid que va tornar a ser contrarestat pel Alzamora després d’un mal entès de la defensa. El juvenil B va seguir dominant i fent molt ample el camp amb les amplituds dels laterals que van provocar un corner amb el qual ens vam tornar a posar per davant després d’un gran remat d’Eric. La segona part va ser un monòleg de la Grama amb quatre cadets al camp, el domini va seguir present i es va accentuar més que en la primera part, l’Alzamora va notar el cansament de córrer durant el partit darrere de la pilota i la Grama va jugar a plaer amb una possessió total de la pilota, conseqüència d’això, van arribar dos gols més de grans jugades, de Maxim i Raúl. El resultat podria haver estat més voluminós amb ocasions clares, però el porter contrari va fer bé la seva feina. Colofó ​​a una temporada excel·lent del juv B de la Grama.

Partido que dominó el juvenil B de pricipio a fín con un fútbol dinámico y de asociación. El alzamora no sabía como parar las continuas entradas por las bandas de los laterales que hacían mucho daño, y en una de ellas llegó el primero obra de Arnau, en una perdida aprovechada por el alzamora lograron el empate pero enseguida tras una presión y un robo de Arnau llegó el gol de Adalid que volvió a ser contrarestado por el Alzamora tras un mal entendido de la defensa. El juvenil B siguió dominando y haciendo muy ancho el campo con las amplitudes de los laterales que provocaron un corner con el cual nos volvimos a poner por delante tras un gran remate de Eric. La segunda parte fué un monólogo de la Grama con cuatro cadetes en el campo, el dominio siguió presente y se acentuo más que en la primera parte, el Alzamora notó el cansancio de correr durante el partido detrás del balón y la Grama jugó a placer con una posesión total del balón, consecuencia de ello, llegaron dos goles más de grandes jugadas, de Maxim y Raúl. El resultado podría haber sido más abultado con ocasiones claras, pero el portero contrario hizo bien su trabajo. Broche de oro a una temporada sobresaliente del juv B de la Grama.

Juvenil C:

JC 0-1 CAN Buixeres
Bon partit del Juvenil C que volia guanyar el seu últim partit a casa però el líder no l’hi va posar fàcil. A la primera meitat, el Juvenil C dominava el partit però no acabava de donar l’última passada per avançar-se al marcador i el Can Buixeres només creava perill a pilota parada i va ser així com en el minut 40 de la primera meitat s’avançava en el marcador. A la segona part la mateixa tònica, el Juvenil C dominava però el Can Buixeres amb més picardia que joc feia que el partit es trabase amb faltes i aturades, el Juvenil C ho intentava però no podia i així fins al final del partit. Resultat final de 0-1.

JC 0-1 CAN BUIXERES
Buen partido del Juvenil C que quería ganar su último partido en casa pero el lider no se lo puso fácil. En la primera mitad, el Juvenil C dominaba el partido pero no acababa de dar el último pase para adelantarse en el marcador y el Can Buixeres solo creaba peligro a balón parado y fué así como en el minuto 40 de la primera mitad se adelantaba en el marcador. En la segunda parte la misma tónica, el Juvenil C dominaba pero el Can buixeres con más picardía que juego hacía que el partido se trabase con faltas y parones, el Juvenil C lo intentaba pero no podía y así hasta el final del partido. Resultado final de 0-1.

Por admin