Gran golejada del Cadet C

Golejada espectacular del Cadet C per 8-1 davant el CEF Gavà.

La Grama va tenir des de l’inici el domini de la pilota, durant els primers minuts creaven ocasions però no arribava el gol. A falta de 10 minuts per acabar la primera part Busta va fer el 1-0 per als locals amb el qual es va portar al descans.

A la segona part mateix guió, domini total de la pilota de la Grama que no donava opció al contrari i el desgastava molt físicament. El gol d’hora de Pol donaria pas a un setge de joc i ocasions de gol dels locals que acabaria amb un marcador voluminós. Busta, David, Mohamed, Mora, Negesso i Izan van marcar els següents gols.

Goleada espectacular del Cadete C por 8-1 ante el CEF Gavà.

La Grama tuvo desde el inicio el dominio del balón, durante los primeros minutos creaban ocasiones pero no llegaba el gol. A falta de 10 minutos para acabar la primera parte Busta hizo el 1-0 para los locales con el que se llevó al descanso.

En la segunda parte mismo guión, dominio total del balón de la Grama que no daba opción al contrario y lo desgastaba mucho físicamente. El gol temprano de Pol daría paso a un asedio de juego y ocasiones de gol de los locales que acabaría con un marcador abultado. Busta, David, Mohamed, Mora, Negesso e Izan marcaron los siguientes goles.