L’equip Inclusiu de la FE Grama va tancar la temporada amb una nova victòria. Una golejada, 1-7, a Manresa per tancar un gran curs.

Partit controlat de principi a fi pels colomencs. Tanta va ser la superioritat que el seu entrenador, Daniel Cabañas, va poder anar rotant a l’equip perquè els jugadors menys habituals gaudissin de molts minuts.

El balanç al final de la temporada és de 10 victòries, 1 empat i 3 derrotes. Amb la possibilitat de ser campions de lliga, cosa que es determinarà en unes setmanes en una reunió del comitè per resoldre uns casos oberts.

El equipo Inclusivo de la FE Grama cerró la temporada con una nueva victoria. Una goleada, 1-7, en Manresa para cerrar un gran curso.

Partido controlado de principio a fin por los colomenses. Tanta fue la superioridad que su entrenador, Daniel Cabañas, pudo ir rotando al equipo para que los jugadores menos habituales disfrutaran de muchos minutos.

El balance al final de la temporada es de 10 victorias, 1 empate y 3 derrotas. Con la posibilidad de ser campeones de liga, algo que se determinará en una semanas en una reunión del comité para resolver unos casos abiertos.

Por admin