La Fundació Esportiva Grama va tancar la primera volta del campionat amb una victòria, 3-1, molt important que els acosta a 4 punts del play-off d’ascens. Remuntada i gran victòria contra el FC Ascó per començar l’any somrient.

Els golejadors. | Foto: Laura Hernández

La Grama va anar de menys a més al partit, acomodant-se a poc a poc al partit i aviat va haver de posar una marxa més. Va entrar bé al partit l’Ascó i al minut 7, fruit d’una bona jugada per banda esquerra, van col·locar una centrada a l’àrea que Sardá va empalar a gol (0-1).

Amb el gol encaixat els colomencs van intentar reaccionar, però es trobaven amb un rival sòlid en defensa, molt ben col·locats al camp que dificultava els atacs. Amb algun xut llunyà i alt ho van provar Roger i Fran. De mica en mica s’acostava amb més perill la Grama.

Al minut 25 una bona centrada de Peris va ser rematada de cap per Akrong, i la pilota a l’àrea sense amo l’aprofitava Oriol Molins per a de primeres rematar a gol (1-1). Després de l’empat la Grama va fregar el segon primer amb una rematada de cap de Molins i una de Roger des de terra.

Finalment el 2-1 seria obra de Fran Hernández al 32′. Un magistral xut des del seu propi camp, més de 50 metres de distància a porteria, clavant un autèntic golàs. Possiblement el millor gol del 2022 que acaba de començar. I dos minuts després Roger de falta gairebé clavava un altre golàs, la mà del porter ho evitava.

Foto: Laura Hernández

D’aquí al descans domini de la Grama que va buscar sense arribar a disparar el gol. Després del pas per vestidors, l’Ascó va fer una marxa més, pressionant i buscant l’empat en uns primers 15 minuts de domini visitant. La Grama va saber aguantar i defensar, sense patir, i tornaria a agafar el timó del partit.

Al 59′ Fran va tenir el tercer i el porter evitava el seu segon gol. I dos minuts després arribava el 3-1. Peris enviava a l’espai una bona passada a Roger García que després d’internar-se a l’àrea servia la pilota a Molins, Oriol va controlar, va fer un pas enrere i amb tota tranquil·litat va marcar el doblet.

La Grama es va fer encara més dominant del joc, jugant a plaer. Al 72′ arribaria l’única parada de Guiseris després d’un xut ras des de fora de l’àrea. Més tard Ángel es toparia al 81′ amb el porter en què va poder ser sens dubte el quart gol. 3-1 final i tres punts més a Santa Coloma, on continua la Grama invicta.

Fitxa tècnica:

FE Grama: Guiseris (P), Rubi, Cabezola, Adrien, Molins, Antonicelli (Escarrabill, 64′), Montalbán (José Enrique, 79′), Fran Hernández, Peris (Ángel, 64′), Roger García (Recort, 73′) i Akrong (Alan, 64′).

FC Ascó: Verdejo (P), Eric Roda (Rabassó, 63′), Nil Coch, Blanc, Sardá, Meseguer (Espinar, 73′), Llop (Ñoño, 45′), Maxi Rosales, Caliz (Cuenca, 45′), Genís i Gerard Badia (Hamir, 84′).

Gols: 0-1 Sardá (7′), 1-1 Molins (25′), 2-1 Fran H. (32′), 3-1 Molins (61′).

Àrbitre: Jordi Serradelarca (Comitè Osona). Va amonestar als visitants Ñoño, Espinar i Nil Coch.

CLASSIFICACIÓ

Foto: Sergi García (Afició FE Grama)

La Fundació Esportiva Grama cerró la primera vuelta del campeonato con una victoria, 3-1, muy importante que les acerca a 4 puntos del play-off de ascenso. Remonta y gran victoria ante el FC Ascó para empezar el año sonriendo.

La Grama fue de menos a más en el partido, acomodándose poco a poco en el partido y pronto tuvo que poner una marcha más. Entró bien en el partido el Ascó y en el minuto 7, fruto de una buena jugada por banda izquierda, colocaron un centro al área que Sardá empaló a gol (0-1).

Con el gol encajado los colomenses intentaron reaccionar, pero se encontraban con un rival sólido en defensa, muy bien colocados en el campo que dificultaba los ataques. Con algún chut lejano y alto lo probaron Roger y Fran. Poco a poco se acercaba con más peligro la Grama.

En el minuto 25 un buen centro de Peris fue rematado de cabeza por Akrong, y el balón en el área sin dueño lo aprovechaba Oriol Molins para de primeras rematar a gol (1-1). Tras el empate la Grama rozó el segundo primero con un remate de cabeza de Molins y una de Roger desde el suelo.

Finalmente el 2-1 sería obra de Fran Hernández en el 32′. Un magistral chut desde su propio campo, más de 50 metros de distancia a portería, clavando un auténtico golazo. Posiblemente el mejor gol de este 2022 que acaba de comenzar. Y dos minutos después Roger de falta casi clavaba otro golazo, la mano del portero lo evitaba.

De aquí al descanso dominio de la Grama que buscó sin llegar a disparar el gol. Tras el paso por vestuarios el Ascó dió una marcha más, presionando y buscando el empate en unos primeros 15 minutos de dominio visitante. La Grama supo aguantar y defender, sin sufrir, y volvería a coger el timón del partido.

En el 59′ Fran tuvo el tercero y el portero evitaba su segundo gol. Y dos minutos después llegaba el 3-1. Peris enviaba al espacio un buen pase a Roger García que tras internarse en el área servía el balón a Molins, Oriol controló, dio un paso atrás y con total tranquilidad marcó su doblete.

La Grama se hizo todavía más dominante del juego, jugando a placer. En el 72′ llegaría la única parada de Guiseris tras un chut raso desde fuera del área. Más tarde Ángel se toparía en el 81′ con el portero en la que pudo ser sin duda el cuarto gol. 3-1 final y tres puntos más en Santa Coloma, donde continúa la Grama invicta.

Por admin