Veteranos:

F.E.Grama 3
U.E.Sants 3

Els Veterans s’enfrontaven a un dels equips que millor ha començat la lliga i que actualment es troben a la zona alta de la classificació amb la idea de retallar distància per recuperar posicions a la zona alta.
Els jugadors de la Fundació des d’un principi van voler imposar el seu joc de toc davant un rival que pressionava amb molta intensitat pel que el partit no tenia un dominador clar i el marcador s’anava movent amb alternatives pels dos equips, els jugadors de la Fundació creaven ocasions gràcies al bon joc però sense estar encertat i els gols del rival arribaven gràcies als seus ràpids contra atacs després de les pèrdues de pilota per l’alta pressió.
Bon partit amb molts gols que no compleix els objectius de l’equip però segueix sumant a l’espera de recuperar l’olfacte de cara a porteria.

 

F.E.Grama 3
U.E.Sants 3

Los Veteranos se enfrentaban a uno de los equipos que mejor ha empezado la liga y que actualmente se encuentran en la zona alta de la clasificación con la idea de recortar distancia para recuperar posiciones en la zona alta.
Los jugadores de la Fundación desde un principio quisieron imponer su juego de toque ante un rival que presionaba con mucha intensidad por lo que el partido no tenía un dominador claro y el marcador se iba moviendo con alternativas por los dos equipos, los jugadores de la Fundación creaban ocasiones gracias al buen juego pero sin estar acertado y los goles del rival llegaban gracias a sus rápidos contra ataques después de las pérdidas de balón por la alta presión.
Buen partido con muchos goles que no cumple los objetivos del equipo pero sigue sumando a la espera de recuperar el olfato de cara a portería.

Por admin