Esteu preparats i preparades pel GRAN CONCURS DE NADAL de la Fundació Esportiva Grama? Dedicarem aquesta setmana a definir les bases del concurs i, mentrestant, dia a dia, podreu comprovar la gran quantitat de premis que tenim preparats per tots vosaltres. Per que al•lucineu, us diem que repartirem uns premis amb un valor superior a 5.000€ i que, per començar, L’Administració de Loteries, la DECANA, del Centre Comercial Diagonal Mar, regalarà 5 dècims de Loteria de Nadal als 5 finalistes del nostre concurs. 
Gràcies a la Decana per col•laborar amb nosaltres. 

loteria navidad, fundacio grama,santa coloma

¿Estáis preparados y preparadas para el GRAN CONCURSO DE NAVIDAD de la Fundació Esportiva Grama? Dedicaremos esta semana a definir las bases del concurso y, mientras tanto, día a día, podréis comprobar la gran cantidad de premios que tenemos preparados para todos vosotros. Para que alucinéis, os decimos que repartiremos unos premios con un valor superior a 5.000€ y que, para empezar, la Administración de Loterías, la DECANA, del Centro Comercial Diagonal Mar, regalará 5 décimos de Lotería de Navidad a los 5 finalistas de nuestro concurso.
Gracias a la Decana por colaborar con nosotros.

Participa al Gran Concurs de Nadal de la Fundació Esportiva Grama http://fegrama.cat/web/?p=6364

El Juvenil A FEGrama treu un clar triomf al Nou Sardenya de l’Europa per 0-2
http://fegrama.cat/web/?p=6206
El Juvenil Cadet Femení FEGrama perd contra el Santa Susanna http://fegrama.cat/web/?p=6316
El Cadet B FEGrama remunta i guanya al Municipal Andrade Sant Martí del Sant Martí-Condal per 2-4 http://fegrama.cat/web/?p=6216

Por admin