Golejada d’escàndol per a les nostres noies de l’Infantil-Aleví

19/02/2017

L’Infantil-Aleví Femení va golejar 27-0 a la UE Sant Fost B, cuer de la lliga.

Partit dominat per les nostres noies des del xiulet inicial. Després d’un primer quart amb gran intensitat per part local, amb bona circulació de la pilota, molt bona creació i finalització de les jugades, es va arribar al final amb 11-0. Tot i la falta d’intensitat i pressió de les rivals, la Fundació no va afluixar el ritme, van seguir treballant i perfeccionant el seu joc per arribar al descans amb 15-0.

A la segona meitat la Grama va mantenir el domini de la pilota sense deixar respirar el rival, un atac constant. Pressionant, recuperant i atacant fins a deixar un marcador molt gran.

infal

El Infantil-Alevín Femenino goleó 27-0 a la UE Sant Fost B, colista de la liga.

Partido dominado por nuestras chicas desde el pitido inicial. Tras un primer cuarto con gran intensidad por parte local, con buena circulación del balón, muy buena creación y finalización de las jugadas, se llegó al final con 11-0. A pesar de la falta de intensidad y presión de las rivales, la Fundació no aflojó el ritmo, siguieron trabajando y perfeccionando su juego para llegar al descanso con 15-0.

En la segunda mitad la Grama mantuvo el dominio del balón sin dejar respirar al rival, un ataque constante. Presionando, recuperando y atacando hasta dejar un marcador muy grande.