Golejada del Juvenil A per començar

Gran inici del Juvenil A que amb el 6-1 davant el CP Sarrià es posa líder de la classificació.

Bons primers 45 minuts de la Fundació que va sortir molt concentrada i intensa demostrant les ganes que tenia de començar bé la lliga. Els colomencs van portar en tot moment el control del joc i va impedir que el Sarrià estigués còmode al camp.

Tot i el bon inici local va ser l’equip visitant qui es van avançar al marcador, al minut 11 en aprofitar un servei llarg de banda i una segona jugada dins de l’àrea per afusellar Vega que res va poder fer per evitar el 0-1.

La Grama no va trigar a reaccionar i ho faria per partida doble amb gols de Bruno de xut des de fora de l’àrea i de Kevin després d’anticipar-se al central i batre en el mà a mà al porter. Abans del descans Iván va tenir el tercer a les seves botes però no aconseguiria materialitzar les seves ocasions.

A la segona meitat mateixa tònica amb una Fundació molt activa en atac i amb una circulació ràpida de pilota que els permetia generar moltes ocasions de gol. Amb un fantàstic contraatac d’Iván arribaria el 3-1, el jugador serviria en safata el gol a Veguín.

El quart seria obra de Berrocal en el minut 60 de tir des de fora de l’àrea i dos minuts després Bruno amb l’esquerra feia el cinquè enviant la pilota en l’escaire. Abans del 70 arribaria el 6-1 obra de Xavi Torres després d’una gran jugada individual de Rubén Mata.

Gran inicio del Juvenil A que con el 6-1 ante el CP Sarrià se pone líder de la clasificación.

Buenos primeros 45 minutos de la Fundació que salió muy concentrada e intensa demostrando las ganas que tenía de empezar bien liga. Los colomenses llevaron en todo momento el control del juego e impidió que el Sarrià estuviera cómodo en el campo.

A pesar del buen inicio local fueron los visitantes quiénes se adelantaron en el marcador, en el minuto 11 al aprovechar un saque largo de banda y una segunda jugada dentro del área para fusilar a Vega que nada pudo hacer para evitar el 0-1.

La Grama no tardó en reaccionar y lo haría por partida doble con goles de Bruno de chute desde fuera del area y de Kevin tras anticiparse al central y batir en el mano a mano al portero. Antes del descanso Iván tuvo el tercero en sus botas pero no conseguiría materializar sus ocasiones.

En la segunda mitad misma tónica con una Fundació muy activa en ataque y con una circulación rápida de balón que les permitía generar muchas ocasiones de gol. Con un fantástico contragolpe de Iván llegaría el 3-1, el jugador serviria en bandeja el gol a Veguín.

El cuarto sería obra de Berrocal en el minuto 60 de tiro desde fuera del área y dos minutos después Bruno con la izquierda hacia el quinto enviando la pelota en la escuadra. Antes del 70 llegaría el 6-1 obra de Xavi Torres tras una gran jugada individual de Rubén Mata.