Golejada de l’Aleví F al cuer de la lliga

L’Aleví F va golejar 13-1 al CF Bufalà E, cuer del campionat.

Gran partit dels colomencs que van fer un joc combinatiu molt bo, excel·lents en tots els aspectes del joc i molt superiors al seu rival. El Bufalà va aguantar els dos primers quarts encaixant dos gols i estant molt vius. Óscar Martínez i Alex Cruz van deixar un 2-0 al descans i només començar el segon temps van arribar tres gols (un en pròpia porta i dos de Lluís Marfa).

Gol a gol fins a posar-se 13-0, i això que els nois van poder fer molts més. Exquisit joc dels blaus i gols per Hugo Martínez, Oscar, Gorka (2), Alex i Alan (2). Just abans del xiulet final els de Badalona van marcar el gol de l’honor.

AF
El Alevín F goleó 13-1 al CF Bufalà E, colista del campeonato.
Gran partido de los colomenses que hicieron un juego combinativo muy bueno, excelentes en todos los aspectos del juego y muy superiores a su rival. El Bufalà aguantó los dos primeros cuartos encajando dos goles y estando muy vivos. Óscar Martínez y Alex Cruz dejaron un 2-0 al descanso y nada más empezar el segundo tiempo llegaron tres goles (uno en propia puerta y dos de Lluis Marfa).
Gol a gol hasta ponerse 13-0, y eso que los chicos pudieron hacer muchos más. Exquisito juego de los azules y goles para Hugo Martínez, Oscar, Gorka (2), Alex y Alan (2). Justo antes del pitido final los de Badalona marcaron el gol del honor.