Golejada de l’Aleví-Benjamí al St.Eulàlia de Ronçana

L’Aleví-Benjamí Femení de la FE Grama es manté a la part alta de la lliga amb tres victòries en tres partits i sent l’equip més golejador del grup. Aquesta setmana van golejar 1-16 al Santa Eulàlia de Ronçana.

Gran partit de les nostres petites que van dominar el partit des del primer minut. Va inaugurar el marcador Andrea després d’una gran jugada de les moltes que van poder veure els assistents. La pilota circulava amb molta fluïdesa i en tot moment es va notar la superioritat colomenca tant en atac com en defensa.

Els 16 gols van estar molt repartits, el que reflecteix el gran joc en equip que van fer. Maria, Ainara, Laura, Ruth, Naiara, Yaiza i Emma també van ser capaços d’anotar. Ara a les noies de Jordi Pérez els toca preparar el proper partit davant d’un dels equips de la zona alta del campionat.

alevben

El Alevín-Benjamín Femenino de la FE Grama se mantiene en la parte alta de la liga con tres victorias en tres partidos y siendo el equipo más goleador del grupo. Esta semana golearon 1-16 al Santa Eulàlia de Ronçana.

 

Gran partido de nuestras pequeñas que dominaron el partido desde el primer minuto. Inauguró el marcador Andrea tras una gran jugada de las muchas que pudieron ver los asistentes. El balón circulaba con mucha fluidez y en todo momento se notó la superioridad colomenses tanto en ataque como en defensa.

Los 16 goles estuvieron muy repartidos, lo que refleja el gran juego en equipo que hicieron. María, Ainara, Laura, Ruth, Naiara, Yaiza y Emma también fueron capaces de anotar. Ahora a las chicas de Jordi Pérez les toca preparar el próximo partido ante uno de los equipos de la zona alta del campeonato.