Golejada de l’Aleví-Benjamí al derbi jugat a Can Zam

Al derbi jugat al Municipal Can Zam-1 els locals, CD Arrabal-Calaf de Gramenet, van sortir derrotats 1-16 davant l’Aleví-Benjamí de la Grama.

Partit còmode per a les nostres noies que van dominar des del primer minut de joc. Després de dos bons primers quarts, en els quals van demostrar la seva gran potència en atac i superioritat (0-9), la Grama va reduir una mica la intensitat, sobretot perquè el joc va començar a parar-se amb molts fores de joc.

Maria Llorens, pitxitxi de la lliga, va marcar cinc gols, Laura Segura va fer quatre, Ainara Maya va marcar també 4, Naiara Jiménez va fer un doblet, i va completar la golejada Andrea Puertas.

Jordi Pérez: «Encara cal millorar alguns aspectes en la circulació de la pilota i el suport. Vull felicitar a les nostres noies per la seva victòria que els fa pujar al tercer lloc en la classificació.»

alevben

En el derbi jugado en el Municipal Can Zam-1 los locales, CD Arrabal-Calaf de Gramenet, salieron derrotados 1-16 ante el Alevín-Benjamín de la Grama.

Partido cómodo para nuestras chicas que dominaron desde el primer minuto de juego. Tras dos buenos primeros cuartos, en los que demostraron su gran potencia en ataque y superioridad (0-9), la Grama redujo un poco la intensidad, sobretodo porqué el juego comenzó a pararse con muchos fueras de juego.

Maria Llorens, pichichi de la liga, marcó cinco goles, Laura Segura hizo cuatro, Ainara Maya marcó también 4, Naiara Jiménez hizo un doblete, y completó la goleada Andrea Puertas.

Jordi Pérez: «Todavía hay que mejorar algunos aspectos en la circulación del balón y el apoyo. Quiero felicitar a nuestras chicas por su victoria que les hace subir al tercer lugar en la clasificación.»