Golejada de l’Aleví-Benjamí a Torelló

Les noies de Jordi Pérez van guanyar 0-6 al camp del CF Torelló per seguir lluitant pel subcampionat de lliga.

Tot i el resultat, no va ser un dels millors partits de les nostres noies. El camp estava mullat i la pilota circulava massa ràpid, provocant que fos difícil fer circular la pilota còmodament, dificultant les passades així com la finalització de les jugades. El rival va intentar jugar la pilota però la gran pressió exercida per la Fundació no els permetia realitzar el seu joc.

Els gols van ser de Tatiana amb un hat-trick, Mónica Martínez amb un doblet i un de Carla Conde. Ara toca preparar el proper partit contra el segon (At.Masnou), tres punts importantíssims per mantenir-se entre les 4 primeres posicions.

Aleví-Benjamí 1516

Las chicas de Jordi Pérez ganaron 0-6 en el campo del CF Torelló para seguir luchando por el subcampeonato de liga.

A pesar del resultado, no fue uno de los mejores partidos de nuestras chicas. El campo estaba mojado y el balón circulaba demasiado rápido, provocando que fuera difícil hacer circular el balón cómodamente, dificultando los pases así como la finalización de las jugadas. El rival intentó jugar el balón pero la gran presión ejercida por la Fundació no les permitía realizar su juego.

Los goles fueron de Tatiana con un ‘hat-trick’, Mónica Martínez con un doblete y uno de Carla Conde. Ahora toca preparar el próximo partido contra el segundo (At.Masnou), tres puntos importantísimos para mantenerse entre las 4 primeras posiciones.