Golejada de l’Aleví-Benjamí a Les Oliveres

L’Aleví-Benjamí va golejar 27-1 al cuer de la lliga, un CF Palautordera que no va tenir cap oportunitat a Les Oliveres.

Partit dominat des del primer minut per les nostres noies que van sortir arrasant amb tot el que es posés per davant. La forta pressió sobre el rival i la potència amb la qual van sortir van deixar un marcador de 8-0 al final del primer quart. Les nostres fèmines no van abaixar el ritme en cap moment i van aprofitar cada oportunitat que van tenir per augmentar el seu avantatge.

Dia de gran efectivitat de cara a porteria deixant un resultat enorme que els manté a la part alta de la classificació i fa que portin ja un total de 97 gols marcats en 9 partits.

alevben

El Alevín-Benjamín goleó 27-1 al colista de la liga, un CF Palautordera que no tuvo ninguna oportunidad en Les Oliveres.

Partido dominado desde el primer minuto por nuestras chicas que salieron arrasando con todo lo que se pusiera por delante. La fuerte presión sobre el rival y la potencia con la que salieron dejaron un marcador de 8-0 al final del primer cuarto. Nuestras féminas no bajaron el ritmo en ningún momento y aprovecharon cada oportunidad que tuvieron para aumentar su ventaja.

Día de gran efectividad de cara a portería dejando un resultado enorme que les mantiene en la parte alta de la clasificación y hace que lleven ya un total de 97 goles marcados en 9 partidos.