Golejada al camp del cuer

11castellarfeg

La Fundació Esportiva Grama segueix a un nivell extraordinari aconseguint la tercera victòria consecutiva, segona golejada pel mateix resultat i tercer partit seguit sense encaixar gol. Aquest cop van golejar 0-6 a la UE Castellar.

El conjunt de Santa Coloma va saltar al terreny de joc conscient que havien de jugar al màxim i no confiar-se davant l’últim classificat. El domini blau va ser absolut davant un rival que perdia la pilota constantment i no aconseguia crear perill, només ho van fer amb un xut tímid i un als núvols després d’una bona jugada individual. Així doncs l’equip de José Antonio García Escribano va començar a crear ocasions, una d’elles la va estavellar Omar al travesser.

Finalment al minut 26 arribaria el 0-1. Cristóbal aguantaria la pilota d’esquena al defensa dins de l’àrea i serviria la pilota a un Lamin que de primeres marcava. Els minuts passaven al Municipal Pepín Valls i el domini de la Grama era aclaparador. Bon joc, una defensa molt segura i a dalt molta pólvora. A més un jugador local era expulsat a la mitja hora de joc per protestar a l’àrbitre.

Cristóbal porta 10 gols en 11 partits.

Cristóbal porta 10 gols en 11 partits.

El segon també seria obra de Lamin en aprofitar el rebuig del porter després d’un xut de Cristóbal. Poc després un cop de mà dins de l’àrea seria castigada amb el penal que va transformar Cristóbal. I al 44 de nou va aparèixer el pitxitxi de la lliga, Djibi va servir una centrada mesurada al cap de Cristóbal fent així el 0-4.

La segona meitat va començar amb tres canvis a la Grama, un d’ells el debutant Martí Tapia  (central de 24 anys, ex-At.Sevilla, UE Cornellà i UE Sant Andreu entre d’altres). Uns segons 45 minuts de pur tràmit, el Castellar va intentar estirar línies sense gaire èxit i la Grama va jugar molt còmoda movent la pilota d’un costat a l’altre.

Omar en una jugada “estil Messi” va tenir el gol, els colomencs volien més i acabaria arribant. Al 86 Buba faria la ‘maneta’ amb una gran definició davant del porter i en l’afegit Omar aprofitava una pilota a l’espai per batre el porter. Fins i tot va poder haver acabat el xoc amb un 0-7 si el porter no hagués salvat un gol de Buba just abans del xiulet final.

FOTOS DEL PARTIT

FITXA PARTIT

CLASSIFICACIÓ

La Fundació Esportiva Grama sigue a un nivel extraordinario consiguiendo la tercera victoria consecutiva, segunda goleada por el mismo resultado y tercer partido seguido sin encajar gol. Esta vez golearon 0-6 a la UE Castellar.

El conjunto de Santa Coloma saltó al terreno de juego consciente de que debían jugar al máximo y no confiarse ante el último clasificado. El dominio azul fue absoluto ante un rival que perdía la pelota constantemente y no conseguía crear peligro, solamente lo hicieron con un disparo tímido y uno a las nubes tras una buena jugada individual. Así pues el equipo de José Antonio García Escribano empezó a crear ocasiones, una de ellas la estrelló Omar en el larguero.

Finalmente en el minuto 26 llegaría el 0-1. Cristóbal aguantaría el balón de espalda al defensa dentro del área y serviría la pelota a un Lamin que de primeras marcaba. Los minutos pasaban en el Municipal Pepín Valls y el dominio de la Grama era abrumador. Buen juego, una defensa muy segura y arriba mucha pólvora. Además un jugador local era expulsado a la media hora de juego por protestar al árbitro.

El segundo también sería obra de Lamin al aprovechar el rechace del portero tras un chute de Cristóbal. Poco después una mano dentro del área sería castigada con el penalti que transformó Cristóbal. Y en el 44 de nuevo apareció el pichichi de la liga, Djibi sirvió un centro medido a la cabeza de Cristóbal haciendo así el 0-4.

La segunda mitad comenzó con tres cambios en la Grama, uno de ellos el debutante Martí Tapia (central de 24 años, ex-At.Sevilla, UE Cornellà y UE Sant Andreu entre otros). Unos segundos 45 minutos de puro trámite, el Castellar intentó estirar líneas sin mucho éxito y la Grama jugó muy cómoda moviendo el balón de un lado al otro.

Omar en una jugada “estilo Messi” tuvo el gol, los colomenses querían más y acabaría llegando. En el 86 Buba haría la ‘manita’ con una gran definición delante del portero y en el añadido Omar aprovechaba un balón al hueco para batir al portero. Incluso pudo haber acabado el choque con un 0-7 si el portero no hubiera salvado un gol de Buba justo antes del pitido final.