Girona FC «B» – FE Grama: visita a Riudarenes buscant perllongar la bona dinàmica

04/02/2023

La Fundació Esportiva Grama visita a partir de les 12:00h d’aquest diumenge 5/02 el Municipal de Riudarenes, casa del Girona FC «B». Els homes de Jose Solivelles buscaran els 3 punts en un partit difícil fora de casa i pel qual s’ha treballat amb molta intensitat durant la setmana.

El conjunt colomenc arriba al «matx» amb dos partits consecutius sense perdre i sense encaixar gol; ja en van 180′ on la porteria queda a 0. L’empat davant la Montañesa a Nou Barris i el triomf de prestigi enfront el líder Europa al Nou Municipal han afavorit un canvi a la dinàmica, encara que l’equip vol seguir pel bon camí. Per això viatja fins a Riudarenes, on buscarà continuar sumant punts al grup V de la Tercera Federació.

Enfront hi haurà el Girona FC «B», conjunt que abans de la disputa de la jornada 20 de lliga. Els d’Axel Vizuete ocupen la vuitena posició amb 26 punts, per tant, estan a 5 del nostre equip, el qual arriba a la jornada amb 21 punts ocupant l’onzena posició. A la darrera jornada, el filial gironí va sumar els 3 punts al camp del Vilafranca per 0-4, que és precisament el proper rival de la Grama al Nou Municipal.

Girona FC «B» – Fundació Esportiva Grama

Competició: Jornada 20 de la Tercera Federació (Grup V)
Horari: diumenge 5 de febrer, 12:00h.
Estadi: Municipal de Riudarenes.
Árbitres: Juan Manuel Martín Varas (Baix Llobregat), assistit per Vicente Morales Donate (Penedés-Garraf) i Joan Garcia Colomer (Penedés-Garraf)
Seguiment: @FundacioGrama i GramaRadio.

La Fundació Esportiva Grama visita a partir de las 12:00h de este domingo 5/02 el Municipal de Riudarenes, casa del Girona FC «B». Los hombres de Jose Solivelles buscarán los 3 puntos en un partido difícil fuera de casa y por el que se trabajó con mucha intensidad durante la semana.

El conjunto colomense llega al encuentro con dos partidos consecutivos sin perder y sin encajar gol; ya van 180′ donde la portería queda a 0. El empate ante la Montañesa en Nou Barris y el triunfo de prestigio frente al líder Europa en el Nou Municipal han favorecido un cambio en la dinámica, aunque el equipo quiere seguir por el buen camino. Por eso viaja hasta Riudarenes, donde buscará seguir sumando puntos al grupo V de la Tercera Federación.

Enfrente estará el Girona FC «B», conjunto que antes de la disputa de la jornada 20 de liga. Los de Axel Vizuete ocupan la octava posición con 26 puntos, por tanto, están a 5 de nuestro equipo, el cual llega a la jornada con 21 puntos ocupando la undécima posición. En la última jornada, el filial gerundense sumó los 3 puntos en el campo del Vilafranca por 0-4, que es precisamente el próximo rival de la Grama en el Nou Municipal.

Girona FC «B» – Fundació Esportiva Grama

Competición: Jornada 20 de la Tercera Federación (Grup V)
Horario: diumenge 5 de febrer, 12:00h.
Estadio: Municipal de Riudarenes.
Árbitros: Juan Manuel Martín Varas (Baix Llobregat), assistit per Vicente Morales Donate (Penedés-Garraf) y Joan Garcia Colomer (Penedés-Garraf)
Seguimiento: @FundacioGrama i GramaRadio.