Gent de Sta.Coloma: Xavi Altozano

05/09/2018

Xavi Altozano és un empresari i activista social de Santa Coloma. Amb 22 anys va construir el seu primer projecte, les Carpes de les piscines de Can Zam. Fundador d’Amics de Diabugu Batapa Gàmbia i President de Barcelona Acció Solidària.

Fins fa 3 anys Xavi tenia una empresa de càtering que col·laborava amb les entitats colomenques. Va deixar l’empresa per dedicar-se a un nou projecte local, Les Terrasses de Santa Coloma, l’últim espai privat que queda d’ús públic on han intentat recuperar una finca (l’antiga Gossera). Un lloc de ciutat on les persones per 2’50€ poden passar el dia, fer barbacoes, participar en hípica, hort ecològic, caminar a la muntanya, etc.

En Les Terrasses va estar la Penya Blue Corner amb el nostre president, Antonio Morales.

Xavi Altozano: «La Blue Corner són una gent encantadora. Van poder gaudir del nostre lloc. Van estar en un espai al costat del parc infantil.»

En la seva etapa d’adolescent i més jove va practicar esports, exceptuant el futbol. Va jugar a bàsquet al Metro Santa Coloma i al Cotonificio (Badalona), després d’una lesió va deixar el bàsquet i se’n va anar al rugbi, esport que va jugar al Poble Nou i al FC Barcelona.

«Sóc un entusiasta i admirador del que representa el futbol per a Santa Coloma. A mi m’interessa la part del futbol com a element de cohesió. Per això admiro el gran treball que està fent la Fundació Esportiva Grama utilitzant l’esport, en aquest cas el futbol, ​​per aconseguir unir diferents cultures, ètnies o joves amb diferents poders adquisitius. El treball que està fent la Grama amb el futbol com a element de cohesió em sembla molt interessant i d’admirar».

[divider]

Xavi Altozano es un empresario y activista social de Santa Coloma. Con 22 años construyó su primer proyecto, las Carpas de las piscinas de Can Zam. Fundador de Amigos de Diabugu Batapa Gambia y Presidente de Barcelona Acció Solidaria.

Hasta hace 3 años Xavi tenía una empresa de catering que colaboraba con las entidades colomenses. Dejó la empresa para dedicarse a un nuevo proyecto local, Les Terrasses de Santa Coloma, el último espacio privado que queda de uso público donde han intentado recuperar una finca (la antigua Perrera). Un lugar de ciudad donde las personas por 2’50€ puede pasar el día, hacer barbacoas, participar en hípica, huerto ecológico, camino en la montaña, etc.

En Les Terrasses estuvo la Peña Blue Corner con nuestro presidente, Antonio Morales. 

Xavi Altozano: «La Blue Corner son una gente encantadora. Pudieron disfrutar de nuestro lugar. Estuvieron en un espacio al lado del parque infantil.»

En su etapa de adolescente y más joven practicó deportes, exceptuando el fútbol. Jugó a baloncesto en el Metro Santa Coloma y en el Cotonificio (Badalona), tras una lesión dejó el baloncesto y se fue al rugby, deporte que jugó en el Poble Nou y en el FC Barcelona.

“Soy un entusiasta y admirador de lo que representa el fútbol para Santa Coloma. A mi me interesa la parte del fútbol como elemento de cohesión. Por eso admiro el gran trabajo que esta haciendo la Fundació Esportiva Grama utilizando el deporte, en este caso el fútbol, para conseguir unir diferentes culturas, etnias o jóvenes con distintos poderes adquisitivos. El trabajo que está haciendo la Grama con el fútbol como elemento de cohesión me parece muy interesante y de admirar”.