FE Grama 3-2 CE L’Hospitalet: victòria contra el líder

28/01/2024

La Grama supera L’Hospitalet i aconsegueix la primera victòria del 2024

L’inici del partit va ser igualat com era d’esperar, ja que l’equip que visitava el Municipal no era un altre que el colíder de la Tercera RFEF, el CE L’Hospitalet. Els de Jose Solivelles van plasmar el seu pla de partit des del primer moment i no van deixar que els visitants gaudissin de comoditats al joc. Abans d’arribar al quart d’hora de joc, Fode va provocar un penal que va suposar l’expulsió del visitant Vitalie, i Aliou no va fallar des dels onze metres. Aprofitant aquesta superioritat numèrica, la Grama va fer el segon quan s’arribava al 25′; gran jugada individual de Nil Pradas que ell mateix es va encarregar d’introduir al fons de la xarxa.

L’Hospitalet va reduir distàncies gràcies a un gol des del punt de penal abans de la mitja hora de partit, però al 36′, Peris va fer el tercer de la Grama amb una gran volea. S’arribava al descans amb el 3-1. A la represa, l’equip visitant va apretar cercant la remontada i va dominar el joc. Van aconseguir el 3-2, però la Grama va ser capaç de patir i competir per acabar gaudint d’una important victòria en l’inici de la segona volta del campionat. A més, cal destacar el debut de Pol Sánchez amb la samarreta de la Grama.

El proper partit de la Grama serà diumenge a partir de les 12:00h, data en què visitarem el camp del CFJ Mollerussa. Seguim endavant, EQUIP!

La Grama supera al Hospitalet y logra la primera victoria del 2024

El inicio del partido fue igualado como era de esperar, ya que el equipo que visitaba el Municipal no era otro que el colíder de la Tercera RFEF, el CE L’Hospitalet. Los de Jose Solivelles plasmaron su plan de partido desde el primer momento y no dejaron que los visitantes disfrutaran de comodidades en el juego. Antes de llegar al cuarto de hora de juego, Fode provocó un penalti que supuso la expulsión del visitante Vitalie y Aliou no falló desde los once metros. Aprovechando esta superioridad numérica, la Grama hizo el segundo cuando se llegaba al 25′; gran jugada individual de Nil Pradas que él mismo se encargó de introducir en el fondo de la red.

L’Hospitalet redujo distancias gracias a un gol desde el punto de penalti antes de la media hora de partido, pero en el 36′, Peris hizo el tercero de la Grama con una gran volea. Se llegaba al descanso con el 3-1. En la reanudación, el equipo visitante apretó buscando la remontada y dominó el juego. Consiguieron el 3-2, pero la Grama fue capaz de sufrir y competir para acabar logrando una importante victoria en el inicio de la segunda vuelta del campeonato. Además, cabe destacar el debut de Pol Sánchez con la camiseta de la Grama.

El próximo partido de la Grama será el domingo a partir de las 12:00h, fecha en la que visitaremos el campo del CFJ Mollerussa. ¡Seguimos adelante, EQUIPO!