Èxit Memorial Benèfic “Sergio Chavarría”

El Memorial Benèfic “Sergio Chavarría” organitzat per la Fundació Esportiva Grama de la mà del coordinador i capità dels Veterans, Alex López, i amb la participació del l’Agrupació Barça JugadorsU.D. Vélez i C. F Imperio ha estat tot un èxit.

En el matí del dissabte 23 de desembre al Municipal de la Grama vam tenir un gran acte de solidaritat. Un ex-company Sergio Chavarría moria sobtadament en un entrenament, i la gent de Santa Coloma i rodalies es van acostar a l’estadi per col·laborar, deixant un gran ambient (més de 750 persones) i una bona recaptació més de 2000€.

Un acte especial, i emotiu que va tenir a membres del Karate Can Peixauet (fent un càtering) i Sonrie con Rocio (recollint joguines perquè cap nen aquest nadal es que sense regal), als companys de l’ACAF (Álvaro Rosa) i fins i tot al Pare Noel.

En l’esportiu va ser l’Agrupació Barça Jugadors el campió del torneig, amb els seus veterans. Va haver-hi moltes cares conegudes com Alberto De la Bella (actualment en la Real Sociedad), Javi Delgado, Jopfre Mateu, David Prats, Alfred Argensó, Pedro García “Pedrito” i Toni Pérez (jugadors de la Montañesa) i molts més...

L’alcaldessa de la ciutat, Núria Parlón, també va estar present en l’acte de la mateixa manera que els seus companys Esteve Serrano (Tinent d’Alcalde)Diego Arroyo(Tinent d’Alcalde) Dani Salgado (Regidor d’Esports). No es van perdre la cita: Alexandra Sevilla (Regidor ICV-EUiA)Jonatan Fornes (ICV)Santi Martínez (Pdecat Santa  Coloma Gramenet),  Gemma López (Pdecat Santa  Coloma Gramenet), entre d’altres personalitats polítiques.

Al final de tots els partits va arribar el moment del lliurament de premis i del sorteig de tots els regals (samarretes signades de FC Barcelona, RCD Espanyol, Girona C.F., Real Sociedad, Selecció Espanyola i Deportivo Alavès)

Fotos: Alvaro Rosa

El Memorial Benéfico “Sergio Chavarría” organizado por la Fundació Esportiva Grama de la mano del coordinador y capitán de los Veteranos, Alex López, y con la participación del La Agrupación Barça Jugadores, U.D. Vélez y C. F Imperio ha sido todo un éxito. En la mañana del sábado 23 de diciembre en el Municipal de la Grama tuvimos un gran acto de solidaridad.

Un ex-compañero Sergio Chavarría moría repentinamente en un entrenamiento, y la gente de Santa Coloma y alrededores se acercaron al estadio para colaborar, dejando un gran ambiente (más de 750 personas) y una buena recaudación más de 2000 € . Un acto especial, y emotivo que tuvo a miembros del Karate Can Peixauet (haciendo un catering) y Sonrie con Rocio (recogiendo juguetes para que ningún niño esta navidad es que sin regalo), a los compañeros de la ACAF (Álvaro Rosa) y hasta y todo a Papá Noel.

En lo deportivo fue la Agrupación Barça Jugadores el campeón del torneo, con sus veteranos. Hubo muchas caras conocidas como Alberto De la Bella (actualmente en la Real Sociedad), Javi Delgado, Jopfre Mateo, David Prats, Alfred Argensó, Pedro García “Pedrito” y Toni Pérez (jugadores de la Montañesa) y muchos más…

La alcaldesa de la ciudad, Núria Parlón, también estuvo presente en el acto de la misma manera que sus compañeros Esteve Serrano (Teniente de Alcalde), Diego Arroyo (Teniente de Alcalde), Dani Salgado (Regidor de Deportes). No se perdieron la cita: Alexandra Sevilla (Regidor ICV), Jonatan Fornes (ICV), Santi Martínez (Pdecat Santa Coloma Gramenet), Gemma López (Pdecat Santa Coloma Gramenet), entre otras personalidades políticas.

Al final de todos los partidos llegó el momento de la entrega de premios y el sorteo de todos los regalos (camisetas firmadas de FC Barcelona, ​​RCD Espanyol, Girona C.F. Real Sociedad, Selección Española y Deportivo Alavés).

Fotos: Alvaro Rosa