Esforç en va (2-1)

Sep 19, 2021
Foto: Laura Hernández

La Fundació Esportiva Grama va caure 2-1 davant el CF Peralada després d’encaixar un gol en l’afegit. Els de Juanma Pons van fer un bon partit però no van poder sumar.

En el primer minut de joc el conjunt local aconseguia avançar-se al marcador després d’una pilota penjada a l’àrea a la què va arribar amb la punta de la bota Marc Gelmà per fer l’1-0.

Un bon inici del Peralada que va tenir el segon al 9 però la defensa va avortar l’ocasió. Primer quart d’hora dominat pels locals que des de lluny també van provar amb un xut per sobre de la porteria.

A poc a poc la Grama va començar a carburar, realitzant el seu joc i les primeres ocasions van arribar. Molins va fer estirar al porter i Recort també es va topar amb ell després internar-se a l’àrea. A la mitja part l’1-0 es va quedar a l’electrònic, els colomencs havien fet un pas endavant i dominaven, però el resultat no es va moure.

A la segona meitat va arrencar la Grama forta buscant el gol. Al minut 54 Pantoja amb un xut creuat empatava, un gol de pur 9 i després d’una jugada ràpida amb una passada filtrada a l’àrea de Recort.

La reacció del Peralada va ser immediata però es van topar en dues ocasions amb Dani Guiseris. Primer va evitar un gol cantat després quedar-se sol el davanter rival i poc després amb els peus evitava una ocasió clara (60′).

D’aquí al final poques ocasions però un partit molt obert i interessant. Els dos equips no van abaixar el ritme, lluitant cada pilota i molt intensos a la recerca del gol. També el terreny de joc va provocar moltes indecisions en les passades.

Quan tot semblava indicar que acabaria el partit en taules va arribar el 2-1. Una pilota penjada a l’àrea va ser tocada per Sergi Romero i Guiseris atallava sense problemes, però desgraciadament la pilota se li escaparia de les mans i acabaria al fons de la xarxa. Un cruel final després d’un bon partit.

La Fundació Esportiva Grama cayó 2-1 ante el CF Peralada tras encajar un gol en el añadido. Los de Juanma Pons hicierin un buen partido pero no pudieron sumar.

En el primer minuto de juego el conjunto local conseguía adelantarse en el marcador tras un balón colgado al área al que llegó con la punta de la bota Marc Gelmà para hacer el 1-0.

Un buen inicio del Peralada que tuvo el segundo en el 9 pero la defensa abortó la ocasión. Primer cuarto de hora dominado por los locales que desde lejos también probaron con un chut por encima de la portería.

Poco a poco la Grama empezó a carburar, realizando su juego y las primeras ocasiones llegaron. Molins hizo estirar al portero y Recort también se topó con él tras internarse en el área. Al descanso el 1-0 se quedó en el electrónico, los colomenses habían dado un paso adelante y dominaban pero el resultado no se movió.

En la segunda mitad arrancó la Grama fuerte buscando el gol. En el minuto 54 Pantoja con un tiro cruzado empataba, un gol de puro 9 y tras una jugada rápida con un pase filtrado al área de Recort.

La reacción del Peralada fue inmediata pero se toparon en dos ocasiones con Dani Guiseris. Primero evitó un gol cantado tras quedarse solo el delantero rival y poco después con los pies evitaba una ocasión clara (60′).

De aquí al final pocas ocasiones pero un partido muy abierto e interesante. Los dos equipos no bajaron el ritmo, luchando cada pelota y muy intensos en busca del gol. También el terreno de juego provocó muchas indecisiones en los pases.

Cuando todo parecía indicar que acabaría el partido en tablas llegó el 2-1. Una pelota colgada al área fue tocada por Sergi Romero y Guiseris atajaba sin problemas, pero desgraciadamente el balón se le escaparía de las manos y acabaría en el fondo de la red. Un cruel final después de un buen partido.

Por admin