Es prepara el nou Juvenil A

Una temporada més el Juvenil A de la FE Grama jugarà a la categoria Preferent amb l’objectiu de lluitar pels llocs alts de la lliga. L’equip de Christian Algar i el seu staff (Iago Fernández i Jou Angerri) estaran enquadrats en el Grup 4. El cos tècnic que va canviar el rumb del juvenil la temporada passada amb una magnífica segona volta en què van passar del descens al cinquè lloc (prop dels primers) continuarà comandant amb una plantilla renovada.

Els jugadors que continuen a la Grama són: Alex Vega, Raúl Berrocal, Iván Mota, Ferran Bulta, Iván Nuevo, Kenneth, Ángel González, Kevin Marek, Jalmar Torres, Xavi Hernández y Acharff.

A més, han arribat un total d’11 fitxatges procedents de grans equips:

– CE Sant Gabriel: Adrián Veguin (extrem esquerrà), Javi Manchado (mitjapunta), Lucas Álvarez (central) i Alberto Untoria (lateral esquerrà).

– CF Badalona: Bruno Villagrasa (pivot), Joan Hernanz (lateral dret) i Alex Campos (interior esquerrà).

– UE Sant Andreu: Lucas Díaz (lateral dret) i Xavi Torres (davanter centre).

– CF Unificació Llefià: Rubén Mata (extrem).

– CF Montañesa: Oscar Mateos (central).

 

CALENDARI DE LLIGA: http://fcf.cat/calendari/1718/futbol-11/preferent-juvenils/grup-4

Una temporada más el Juvenil A de la FE Grama jugará en la categoría Preferente con el objetivo de pelear por los puestos altos de la liga. El equipo de Christian Algar y su staff (Iago Fernández i Jou Angerri) estarán encuadrados en el Grupo 4. El cuerpo técnico que cambió el rumbo del juvenil la temporada pasada con una magnífica segunda vuelta en la que pasaron del descenso al quinto puesto (cerca de los primeros) seguirá al mando con una plantilla renovada.

Los jugadores que continúan en la Grama son: Alex Vega, Raúl Berrocal, Iván Mota, Ferran Bulta, Iván Nuevo, Kenneth, Ángel González, Kevin Marek, Jalmar Torres, Xavi Hernández y Acharff.

Además han llegado un total de 11 fichajes procedentes de grandes equipos:

– CE Sant Gabriel: Adrián Veguin (extremo zurdo), Javi Manchado (mediapunta), Lucas Álvarez (central) y Alberto Untoria (lateral zurdo).

– CF Badalona: Bruno Villagrasa (pívote), Joan Hernanz (lateral derecho) y Alex Campos (interior zurdo).

– UE Sant Andreu: Lucas Díaz (lateral derecho) y Xavi Torres (delantero centro).

– CF Unificación Llefià: Rubén Mata (extremo).

– CF Montañesa: Oscar Mateos (central).

 

CALENDARIO DE LIGA: http://fcf.cat/calendari/1718/futbol-11/preferent-juvenils/grup-4