Empats dels Prebenjamins A i D

CF Montañesa 4-4 PREBENJAMÍ A

Bon partit de la Grama amb gran joc desplegat i molt bona actitud. Per ocasions creades els colomencs van merèixer golejar. Els visitants van arribar al tram final per davant en el marcador però un error provocat per un enorme bassal a l’àrea propici l’empat del rival.

Buen partido de la Grama con gran juego desplegado y muy buena actitud. Por ocasiones creadas los colomenses merecieron golear. Los visitantes llegaron al tramo final por delante en el marcador pero un error provocado por un enorme charco en el área propicio el empate del rival.

Partits suspesos: Prebenjamí B – CE Europa B / Prebenjamí C – Fundació UE Cornellà FREBENJAMÍ B

PREBENJAMÍ D 3-3 Fundació UE Cornellà H

Partit complicat per l’estat del terreny de joc i pels canvis, a més que la Grama tenia als jugadors justos. Els colomencs van començar adormits i això ho va aprofitar el Cornellà per posar-se 0-2. Els colomencs van reaccionar acumulant ocasions per igualar el marcador però sense sort de cara a gol. Al descans van marxar 0-3. Segona meitat en què la Grama va pressionar molt bé dalt i va aconseguir empatar. Últim quart igualat però amb ocasions per a la Grama. A destacar que l’àrbitre va finalitzar el partit a falta de 4 minuts per la pluja i tots dos conjunts van acordar deixar-lo en empat.

Partido complicado por el estado del terreno de juego y por los cambios, además que la Grama tenía a los jugadores justos. Los colomenses empezaron dormidos y eso lo aprovechó el Cornellà para ponerse 0-2.  Los colomenses reaccionaron acumulando ocasiones para igualar el marcador pero sin suerte de cara a gol. Al descanso se marcharon 0-3. Segunda mitad en la que la Grama presionó muy bien arriba y consiguió empatar. Último cuarto igualado pero con ocasiones para la Grama. A destacar que el árbitro finalizó el partido a falta de 4 minutos por la lluvia y ambos conjuntos acordaron dejarlo en empate.