Empat del Benjamí A per començar la temporada

02/10/2016

Van jugar bé i van merèixer endur-se els tres punts però finalment el Benjamí A va empatar a 2 davant el CP Sarrià.

Primers 10 minuts de joc dominats pel Sarrià que buscava el gol. La Grama va estirar línies i en un córner s’avançaria en el marcador gràcies a que la pilota centrada l’àrea impactava en un defensor, gol en pròpia porta i 1-0. Els colomencs es van fer amos del partit, tot havia canviat però dos errors van donar la volta al resultat per als visitants (1-2).

Al final del tercer quart Nabil marcava un autèntic golàs per empatar el xoc. I ja en l’última part la Grama va buscar per tots els mitjans possibles el gol de la victòria però se’ls va resistir. De falta, en algun córner, amb centres, van prémer en atac però el gol no va arribar.

benjA1617

Jugaron bien y merecieron llevarse los tres puntos pero finalmente el Benjamín A empató a 2 ante el CP Sarrià.

Primeros 10 minutos de juego dominados por el Sarrià que buscaba el gol. La Grama estiró líneas y en un saque de esquina se adelantaría en el marcador gracias a que la pelota centrada al área impactaba en un defensor, gol en propia puerta y 1-0. Los colomenses se hicieron dueños del partido, todo había cambiado pero dos errores dieron la vuelta al resultado para los visitantes (1-2).

Al final del tercer cuarto Nabil marcaba un auténtico golazo para empatar el choque. Y ya en la última parte la Grama buscó por todos los medios posibles el gol de la victoria pero se les resistió. De falta, en algún córner, con centros, apretaron en ataque pero el gol nunca llegó.