Juvenil «C» 1 – Montañesa 1

Els nois del Juvenil “C” van jugar el seu partit setmanal a casa contra la Montañesa. Malgrat que van ser els contraris els qui van començar guanyant en una acció des de mig-camp, els de la Grama no baixaven els braços en cap moment, insistien no obstant el joc directe de la Montañesa. Els nostres generaven alguna situació de perill, a diferència dels contraris i després de la mitja part es va sortir “a tope” per a marcar el gol.

Es van tenir més situacions per part dels nostres atacant des d’esquena, però per errors no es va poder arribar a materialitzar.

Els colomencs van saber defensar-se i no passar massa dificultats, se segueix amb el caràcter competitiu de l’equip i toca continuar treballant junts.


Juvenil «C» 1 – Montañesa 1

Los chicos del Juvenil “C” jugaron su partido semanal en casa contra la Montañesa. A pesar de que fueron los contrarios quienes empezaron ganando en una acción desde medio-campo, los de la Grama no bajaban los brazos en ningún momento, insistían a pesar del juego directo de la Montañesa. Los nuestros generaban alguna situación de peligro, a diferencia de los contrarios y después de la media parte se salió “a tope” para marcar el gol.

Se tuvieron más situaciones por parte de los nuestros atacando desde espaldas, pero por errores no se pudo llegar a materializar.

Los colomenses supieron defenderse y no pasar demasiados apuros, se sigue con el carácter competitivo del equipo y toca seguir trabajando juntos.