Cadete “B” 2 – Quart 2

Oportunitat perduda, aquest seria un bon titular després d’acabar el partit del nostre cadet B. L’equip, que viatja a la meitat de taula, tenia l’opció d’acostar-se al grup de dalt, però no ha pogut ser.

El joc va començar amb domini local que es va traduir en un gol de Yassin en el minut 11. Lluny d’acoquinar, la UE Quart va començar a augmentar la intensitat de la seva pressió, fent un curtcircuit als blavencs i provocant multitud d’acostaments a la porteria rival que, unes vegades, per encert defensiu, per desencert atacant o per pur atzar, no es van convertir en gol. Al descans amb 1 a 0.

La segona part, malgrat els canvis de jugadors en la Grama, va continuar pels mateixos rumbs que el final de la primera. Ara sí, els de Quart van tenir premi, 2 gols i remuntada consumada. A partir de llavors, amb 25 minuts jugar-se, els locals, com un boxador grogui, per aquests dos durs cops, va tirar d’orgull i esforç per a a poc a poc, guanyar alguns duels individuals i, augmentant el ritme, va aconseguir acostar-se a la porteria en diverses ocasions fins que, en una d’elles, gairebé al final del partit, va servir perquè Guillem executarà una volea impressionant que va posar el 2 a 2 en el marcador. Fet i fet, resultat final.

El cos tècnic ens va deixar aquestes reflexions al final del partit: «L’equip ha guanyat una certa estabilitat de resultats. Tenim una ratxa de 3 partits sense perdre i això, per a un grup que, prèviament, havia encaixat 4 derrotes consecutives, és un bon senyal de recuperació. Ara hem d’intentar que tots els components de l’equip estiguin involucrats en tots els aspectes de joc, augmentant la seva autoresponsabilitat. Tant de bo siguem capaços de mostrar aquest orgull defensiu que ens faci mantenir la nostra porteria a zero. A partir d’aquí, tot serà més senzill.»


Cadete “B” 2 – Quart 2

Oportunidad perdida, ese sería un buen titular tras acabar el partido de nuestro cadete B. El equipo, que viaja en mitad de tabla, tenía la opción de acercarse al grupo de arriba, pero no ha podido ser.

El juego empezó con dominio local que se tradujo en un gol de Yassin en el minuto 11. Lejos de amedrentar, la UE Quart comenzó a aumentar la intensidad de su presión, cortocircuitando a los azulones y provocando multitud de acercamientos a la portería rival que, unas veces, por acierto defensivo, por desacierto atacante o por puro azar, no se convirtieron en gol. Al descanso con 1 a 0.

La segunda parte, a pesar de los cambios de jugadores en la Grama, continuó por los mismos derroteros que el final de la primera. Ahora sí, los de Quart tuvieron premio, 2 goles y remontada consumada. A partir de entonces, con 25 minutos jugarse, los locales, como un boxeador grogui, por esos dos duros golpes, tiró de orgullo y esfuerzo para poco a poco, ganar algunos duelos individuales y, aumentando el ritmo, consiguió acercarse a la portería en varias ocasiones hasta que, en una de ellas, casi al final del partido, sirvió para que Guillem ejecutará una volea impresionante que puso el 2 a 2 en el marcador. A la postre, resultado final.

El cuerpo técnico nos dejó estas reflexiones al final del partido: “El equipo ha ganado cierta estabilidad de resultados. Tenemos una racha de 3 partidos sin perder y esto, para un grupo que, previamente, había encajado 4 derrotas consecutivas, es una buena señal de recuperación. Ahora hemos de intentar que todos los componentes del equipo estén involucrados en todos los aspectos de juego, aumentando su autorresponsabilidad. Ojalá seamos capaces de mostrar ese orgullo defensivo que nos haga mantener nuestra portería a cero. A partir de ahí, todo será más sencillo.”