Empat del Cadet B al Municipal

El Cadet B va arrencar un empat a casa (2-2) davant el CF Unificació Llefià B.

Els colomencs van començar el partit força bé, arribant i tenint ocasions. Després d’una jugada amb centrada a l’àrea arribaria el 1-0 de la Grama, un equip que va seguir jugant bé i va tenir ocasions per ampliar el marcador. A la represa arribaria la pluja i en una falta llunyana la pilota va botar a l’àrea i amb el pot ràpid va entrar a la porteria sent el 1-1.

La Grama va decidir arriscar passant a jugar amb tres centrals però desgraciadament en una jugada mal defensada la Llefià marcaria el 1-2. Fins al final els colomenes tindrien ocasions i van aconseguir empatar. Sense jugar del tot bé la Fundació tindria dues ocasions més les quals no van aprofitar.

El Cadete B arrancó un empate en casa (2-2) ante el CF Unificación Llefià B.

Los colomenses comenzaron el partido bastante bien, llegando y teniendo ocasiones. Tras una jugada con centro al área llegaría el 1-0 de la Grama, un equipo que siguió jugando bien y tuvo ocasiones para ampliar el marcador. En la reanudación llegaría la lluvia y en una falta lejana el balón botó en el área y con el bote rápido entró en la portería siendo el 1-1.

La Grama decidió arriesgar pasando a jugar con tres centrales pero desgraciadamente en una jugada mal defendida la Llefià marcaría el 1-2. Hasta el final los colomenes tendrían ocasiones y consiguieron empatar. Sin jugar del todo bien la Fundació tendría dos ocasiones más las cuales no aprovecharon.