Empat de l’Infantil C davant el Badalona

L’Infantil C va empatar a un gol davant el CF Badalona B al Municipal de Montigalà.

Partit molt intens pel que significa un derbi, per la situació en la taula i per la pluja. La Grama va començar millor, jugant tota la primera meitat al camp contrari però sense crear ocasions de perill. En un contraatac el Badalona es va avançar.

A la segona meitat van ser els locals qui van tenir la possessió en el camp de la Grama però van ser els visitant els que van tenir les ocasions en contraatacs, córners i faltes laterals. En un córner en els darrers minuts va empatar el conjunt colomenes amb gol de Rayn.

El Infantil C empató a un gol ante el CF Badalona B en el Municipal de Montigalà.

Partido muy intenso por lo que significa un derbi, por la situación en la tabla y por la lluvia. La Grama comenzó mejor, jugando toda la primera mitad en el campo contrario pero sin crear ocasiones de peligro. En un contraataque el Badalona se adelantó.

En la segunda mitad fueron los locales quienes tuvieron la posesión en el campo de la Grama pero fueron los visitante los que tuvieron las ocasiones en contraataques, córners y faltas laterales. En un córner en los últimos minutos empató el conjunto colomenes con gol de Rayn.