Empat al primer partit de 2018

Partit difícil per començar l’any on el nostre Juvenil A i el CE APA Poble Sec es van mostrar molt intensos durant els 90 minuts deixant un resultat de 2-2.

Primers 45 minuts sense clar dominador i amb joc molt directe per part dels dos equips. El Poble Sec va poder avançar-se al minut 20 després d’una centrada per banda dreta que el davanter no va aconseguir culminar quan ja es cantava el primer gol.

Quan millor estava jugant la Grama i creant perill arribaria el gol local en una jugada sense aparent perill que el davanter després de rematar de cap dins l’àrea aconseguiria batre a Vega per dalt. La segona part va començar amb una Grama molt endollada i fruit d’això començarien a arribar les ocasions fins que al minut 53 Aguado aconseguiria marcar després aprofitar-se d’una segona jugada després del llançament de córner de Litri.

El Poble Sec aconseguiria marcar el 2-1 en un córner i així posar de nou a la Grama en una situació complicada a falta de 25 minuts per al final. La Grama no es va rendir i va persistir en el seu joc i atac fins que en el 83 Kevin aconseguiria empatar.

Els últims minuts van ser un atac constant de la Grama i tot i que per dues ocasions es var cantar el tercer gol al final la falta de punteria va evitar una victòria visitant.

CLASSIFICACIÓ

Partido difícil para empezar el año donde nuestro Juvenil A y el CE APA Poble Sec se mostraron muy intensos durante los 90 minutos dejando un resultado de 2-2.

Primeros 45 minutos sin claro dominador y con juego muy directo por parte de los dos equipos. El Poble Sec pudo adelantarse en el minuto 20 tras un centro por banda derecha que el delantero no logró culminar cuando ya se cantaba el primer gol.

Cuando mejor estaba jugando la Grama y creando peligro llegaría el gol local en una jugada sin aparente peligro que el delantero tras rematar de cabeza dentro del área lograría batir a Vega por arriba. La segunda parte empezó con una Grama muy enchufada y fruto de ello empezarían a llegar las ocasiones hasta que en el minuto 53 Aguado lograría marcar tras aprovecharse de una segunda jugada tras el lanzamiento de córner de Litri.

El Poble Sec lograría marcar el 2-1 en un saque de esquina y así poner de nuevo a la Grama en una situación complicada a falta de 25 minutos para el final. La Grama no se rindió y persistió en su juego y ataque hasta que en el 83 Kevin lograría empatar.

Los últimos minutos fueron un ataque constante de la Grama y a pesar de que por dos ocasiones se cantó el tercer gol al final la falta de puntería evitó una victoria visitante.