Empat al Guinardó del Benjamí D

08/05/2016

El Benjamí D va empatar 1-1 al Municipal del Guinardó davant el FC Martinenc F.

El primer quart va començar amb la Grama pressionat i arribant a porteria rival però sense gols. En el segon quart els visitants van combinar millor i en un córner posat per Miquel va arribar el 0-1, així s’arribava al descans. Després del pas per vestuaris vam veure com el porter rival va fer una gran actuació per evitar que el marcador s’ampliés.

I en l’últim quart i a falta de quatre minuts el Martinenc empatava de falta directa. La mala fortuna va fer que la Fundació no aconseguís emportar-se els tres punts.

Benjamí D 1516

El Benjamín D empató 1-1 en el Municipal del Guinardó ante el FC Martinenc F.

El primer cuarto empezó con la Grama presionado y llegando a portería rival pero sin goles. En el segundo cuarto los visitantes combinaron mejor y en un córner puesto por Miquel llegó el 0-1, así se llegaba al descanso. Tras el paso por vestuarios vimos como el portero rival hizo una gran actuación para evitar que el marcador se ampliara.

Y en el último cuarto y a falta de cuatro minutos el Martinenc empataba de falta directa. La mala fortuna hizo que la Fundació no consiguiera llevarse los tres puntos.