Empat (1-1) al derbi amistós contra el Badalona

22/08/2021

Gran entrada al Nou Municipal de Santa Coloma, amb prop de 160 espectadors repartits per tot l’estadi, i gran partit de la Fundació Grama davant el CF Badalona. El resultat final va ser d’1-1.

Primera part molt parella en què els colomencs es van aproximar amb perill i els visitants van fregar el gol. Guiseris amb una gran mà va evitar el 0-1 i poc després el pal i Víctor traient la pilota en la línia ho van evitar.

Abans de la mitja part Montalbán dins l’àrea va enviar el seu xut alt. Després del pas per vestidors Juanma Pons va realitzar tres canvis donant entrada a Túnez (P), Peque i Roger García.

La igualtat va seguir predominant en el segon temps fins que va arribar el 0-1. Al minut 63 Pitu avançava al Badalona de penal. Amb el gol els escapulats van tenir uns minuts de domini.

Al minut 66 va debutar Akrong a la Grama. Amb el pas dels minuts la Grama tornaria a igualar el xoc a la recerca de l’empat. Hicham i Uri després de rematar una gran jugada per l’esquerra van estar a prop de la igualada.

Tampoc es va arronsar el Badalona davant l’empenta local i va posar a prova fins a dues vegades a Túnez que va respondre amb dues bones parades.

La insistència de la Grama va tenir la seva recompensa al 87. Uri va rebre una bona pilota, es va escapar i va aguantar molt bé al defensa per entrar a l’àrea i rebentar la porteria. L’1-1 i el segon gol del juvenil amb el primer equip.

Fins i tot la Fundació Grama va tenir el gol de la victòria. Al afegit Fran es va inventar una jugada de molt talent i des de lluny va provar a el porter qui va rebutjar i Aleix va caçar el rebuig però no va acabar en gol. Finalment un gran empat davant un equip de superior categoria, les sensacions són molt positives per al començament de lliga.

Gran entrada en el Nou Municipal, con cerca de 160 espectadores repartidos por todo el estadio, y gran partido de la Fundació Grama ante el CF Badalona. El resultado final fue de 1-1.

Primera parte muy pareja en la que los colomeses se aproximaron con peligro y los visitantes rozaron el gol. Guiseris con una gran mano evitó el 0-1 y poco después el palo y Víctor sacando la pelota en la línea lo evitaron.

Antes del descanso Montalbán dentro del área envió su disparo alto. Tras el paso por vestuarios Juanma Pons realizó tres cambios dando entrada a Túnez (P), Peque y Roger García.

La igualdad siguió predominando en el segundo tiempo hasta que llegó el 0-1. En el minuto 63 Pitu adelantaba al Badalona de penalti. Con el gol lls escapulados tuvieron unos minutos de dominio.

En el minuto 66 debutó Akrong en la Grama. Con el paso de los minutos la Grama volvería a igualar el choque en busca del empate. Hicham y Uri tras rematae una gran jugada por la izquierda estuvieron cerca de la igualada.

Tampoco se arrugó el Badalona ante el empuje local y puso a prueba hasta dos veces a Túnez que respondió con dos buenas paradas. La insistencia de la Grama tuvo su recompensa en el 87. Uri recibió un buen balón, se escapó y aguantó muy bien al defensa para entrar en el área y reventar la portería. El 1-1 y el segundo gol del juvenil con el primer equipo.

Incluso la Fundació Grama tuvo el gol de la victoria. En el añadido Fran se inventó una jugada de mucho talento y desde lejos probó al portero quien rechazó y Aleix cazó el rechace pero no acabó en gol. Finalmente un gran empate ante un equipo de superior categoría, las sensaciones son muy positivas para el comienzo de liga.