Emocionant i disputat partit de l’Aleví B a Badalona

30/11/2015

L’equip de Daniel Galindo va sumar un punt en la seva visita a Montigalà. L’empat davant el CF Badalona C, rival directe, fa que l’equip baixi del primer lloc al tercer, l’important és que van sumar el vuitè partit seguit sense perdre i estan a només 1 punt del nou líder.

Els primers dos quarts van ser molt igualats i sense moltes opcions de gol per cap dels equips excepte un u contra u que va parar el porter del Badalona. Després del 0-0 a la primera part i el pas per vestidors a la segona meitat arribava el primer gol del partit. El Badalona s’avançava i mantenia el 1-0 en el tercer quart.

L’últim quart va ser molt emocionant, i molt boig, Eudald i Mario van donar la volta al partit. Faltant cinc minuts tot semblava encarrilat però els colomencs van gestionar malament els últims minuts i el Badalona va aconseguir remuntar el partit. Per sort Mario en l’últim minut posava el definitiu 3-3 al marcador.

alevB1516

El equipo de Daniel Galindo sumó un punto en su visita a Montigalà. El empate ante el CF Badalona C, rival directo, hace que el equipo baje del primer puesto al tercero, lo importante es que sumaron el octavo partido seguido sin perder y están a solo 1 punto del nuevo líder.

Los primeros dos cuartos fueron muy igualados y sin muchas opciones de gol para ninguno de los equipos excepto un uno contra uno que paró el portero del Badalona. Tras el 0-0 en la primera parte y el paso por vestuarios en la segunda mitad llegaba el primer gol del partido, El Badalona se adelantaba y mantenía el 1-0 en el tercer cuarto.

El último cuarto fue muy emocionante, y muy loco, Eudald y Mario dieron la vuelta al partido. Faltando cinco minutos todo parecía encarrilado pero los colomenses gestionaron mal los últimos minutos y el Badalona consiguió remontar el partido. Por suerte Mario en el último minuto ponía el definitivo 3-3 en el marcador.