El Primer Equip va passar als vuitens de final de la Copa Catalunya Amateur després d’una tanda de penals. Ara el conjunt dirigit per Dani Andreu intentarà accedir a quarts davant un rival més complicat. La temporada passada ja ens van enfrontar a ells (victòries 1-0 i 1-2).

Diumenge a les 19 hores al Municipal Narcís Sala.

El CE Districte 030 és el campió del Grup 4 de Tercera Catalana. El filial de la UE Sant Andreu va acabar el curs amb 122 gols a favor, dos jugadors van passar la barrera dels 30 gols. En lliga cap equip li ha aconseguit guanyar, només un ha aconseguit puntuar (empat). Arriben a vuitens de final després de guanyar 2-6 al CF Singuerlín B.

AMATEUR 1716

El Primer Equipo pasó a los octavos de final de la Copa Catalunya Amateur después de una tanda de penaltis. Ahora el conjunto dirigido por Dani Andreu intentará acceder a cuartos ante un rival más complicado. La temporada pasada ya nos enfrentamos a ellos (victorias 1-0 y 1-2).

El domingo a las 19 horas en el Municipal Narcís Sala.

El CE Districte 030 es el campeón del Grupo 4 de Tercera Catalana. El filial de la UE Sant Andreu acabó el curso con 122 goles a favor, dos jugadores pasaron la barrera de los 30 goles. En liga ningún equipo le ha conseguido ganar, solamente uno ha conseguido puntuar (empate). Llegan a octavos de final tras ganar 2-6 al CF Singuerlín B.

Por admin