Els veterans van guanyar amb molt patiment

24/02/2015

Els Veterans van guanyar amb molt patiment un partit que va acabar 4-3 davant l’UE Sants, equip de meitat de taula. Sens dubte l’equip davant les adversitats es creix i sap també patir per guanyar. Un bon rival i les nombroses baixes de l’equip van fer que aquests tres punts fossin uns dels més soferts i complicats de moment.

Davant tantes baixes, únicament 13 jugadors disponibles. Davant d’aquest panorama l’equip va plantejar el partit de la millor manera possible, situant a jugadors en llocs no habituals. La primera part va començar amb una lesió de Kiko Romero al minut de joc, amb la qual cosa es quedava sense canvis els Veterans.

L’equip dominava el centre del camp i mantenia l’ordre defensiu sense crear cap equip ocasions de gol. Al minut 10, una falta a la vora de l’àrea, llançada magistralment per Víctor ‘Kaki’ donava avantatge en el marcador i la possibilitat de jugar més relaxats a la FEGrama. Quan millor estaven jugant els Veterans en un córner va arribar l’empat.

L’equip rival va agafar confiança i va començar a arribar amb més perill, però una altra falta a la vora de l’àrea, va permetre que Alex López fes el 2-1. Abans del descans en una jugada embolicada dins de l’àrea rival va permetre a Carlos Salguero marcar el tercer gol colomenc. La segona part va començar amb clar domini local i en una combinació perfecta per banda, entre Sito i Gica, va arribar la passada enrere que Salguero no va desaprofitar i va pujar al marcador el 4-1.

El partit semblava assegurat, però davant d’una altra lesió d’un altre jugador de la Fundació, Crispulo, i les molèsties d’un altre, el Sants es va créixer i van començar a crear perill. Així van arribar dos gols que van posar al marcador el 4 a 3 definitiu.

veteranosenripollet

Los Veteranos ganaron con mucho sufrimiento un partido que acabó 4-3 ante el UE Sants, equipo de mitad de tabla. Sin duda el equipo ante las adversidades se crece y sabe también sufrir para ganar. Un buen rival y las numerosas bajas del equipo hicieron que estos tres puntos fueran unos de los más sufridos y complicados por el momento.

Ante tantas bajas, únicamente 13 jugadores disponibles. Ante este panorama el equipo tuvo que plantear el partido de la mejor manera posible, ubicando a jugadores en puestos no habituales. La primera parte empezó con una lesión de Kiko Romero al minuto de juego, con lo cual se quedaba sin cambios los Veteranos.

El equipo dominaba el centro del campo y mantenía el orden defensivo sin crear ningún equipo ocasiones de gol. En el minuto 10, una falta al borde del área, lanzada  magistralmente por Víctor ‘Kaki’ daba ventaja en el marcador y la posibilidad de jugar más relajados a la FEGrama. Cuando mejor estaban jugando los Veteranos en un córner llegó el empate.

El equipo rival cogió confianza y empezó a llegar con más peligro, pero otra falta al borde del área, permitió que Alex López hiciera el 2-1. Antes del descanso en una jugada embarullada dentro del área rival permitió a Carlos Salguero marcar el tercer gol colomense. La segunda parte empezó con claro dominio local y en una combinación perfecta por banda, entre Sito y Gica, llegó el pase atrás que Salguero no desperdició y subió al marcador el 4-1.

El partido parecía asegurado, pero ante otra lesión de otro jugador de la Fundació, Crispulo, y las molestias de otro, el Sants se creció y empezaron a crear peligro. Así llegaron dos tantos que pusieron en el marcador el 4 a 3 definitivo.