Els Veterans van golejar i tornen a ser líders

27/03/2017

Els Veterans van golejar el cuer de la lliga Racing Vallbona per 2-10. Tres punts que units a la derrota de l’At.Besós els torna a col·locar com a líders amb 2 punts d’avantatge.

Al poc de començar el partit Ginés va fer el 0-1 en un contraatac, i al minut el mateix Ginés aconseguia el segon. La Grama va intentar fer un joc directe i abans del minut 30 ja guanyaven per quatre gols d’avantatge, amb gols d’Alex i Juanlu. Abans d’arribar a la mitja part el Vallbona va retallar distàncies en el marcador.

A la segona part tot va seguir igual i ràpidament van arribar més gols, obra de Gica i Salguero per partida doble. Amb el 1-8 arribaria el segon gol local i de nou Juanlu amb dos gols més va situar en el marcador el definitiu 2-10.

veteranos16

Los Veteranos golearon al colista de la liga Racing Vallbona por 2-10. Tres puntos que unidos a la derrota del At.Besós les vuelve a colocar como líderes con 2 puntos de ventaja.

Al poco de empezar el partido Ginés hizo el 0-1 en un contragolpe, y al minuto el mismo Ginés lograba el segundo. La Grama intentó hacer un juego directo y antes del minuto 30 ya ganaban por cuatro goles de ventaja, con goles de Alex y Juanlu. Antes de llegar a la media parte el Vallbona recortó distancias en el marcador.

En la segunda parte todo siguió igual y rápidamente llegaron más goles, obra de Gica y Salguero por partida doble. Con el 1-8 llegaría el segundo gol local y de nuevo Juanlu con dos goles más situó en el marcador el definitivo 2-10.